CEP van NL gezocht.....(Country Education Profile)

Als je kan uitleggen wat een Country Education Profile is en wat je er mee kan, kunnen we je misschien verder helpen. Dit zegt mij nl. helemaal niets.....
 
Als ik het goed begrepen heb is dit een instantie die buitenlandse diploma's vergelijkt met die van Australie en ze dan "omzet'' naar Australische maatstaven.

Country Education Profiles Online (CEP Online)
The Country Education Profiles (CEP) Online is a publications series that describe the educational systems of over 100 countries. It provides well researched guidelines for comparability of overseas qualifications to Australian qualifications.
zie ook:
http://aei.dest.gov.au/AEI/QualificationsRecognition/Default.htm
 
In Nederland kun je dit toch via het nuffic laten doen, dacht ik?

Nee nuffic doet dit voor mensen die in NLD aan de slag willen. Afgelopen week hierover nog telefonisch contact met ze gehad. Ze adviseerden mij om hiervoor eens op de volgende site te kijken;
http://www.enic-naric.net/

Succes, Chantal
 
Rob Breumelhof had ooit een linkje geplaatst waarbij je het NLse overzicht voor aud12.95 (ofzo) kon bestellen, maar guess what: die doet t niet meer. Heeft iemand de nieuwe?
 
Inmiddels maar de credit card getrokken en voor aud50 kun je dan een dag online! Leuk systeem, maar ik ben er geen steek mee verder gekomen helaas, aangezien er (zo goed als) alleen HBO's en universiteiten op genoemd staan  :cry:
Wat mij betreft: SLOTJE EROP
 
Back
Top