Even wat meningen peilen van jullie allemaal.
Ik zag laatst op de modl lijst dat het beroep pastry cook erbij is gezet.
Nu heeft mijn man op een wereldwijd erkende bakkersschool gezeten en het diploma brood en banket gehaald.
Hij heeft nu al een jaar of 8 ervaring bij diverse brood- en bladerdeeg (=pastry :wink: ) producerende fabrieken en nu verwerkt hij bladerdeeg tot snacks.
Ik heb de omschrijving van pastry cook opgezocht:
Pastrycooks mix, bake, fill, ice and decorate all kinds of cakes and pastries.
Pastrycooks may perform the following tasks:
weigh, mix or knead (manipulate with your hands), mature, mould and shape mixture before baking
load and unload mixture into ovens using tins and trays
operate and monitor baking equipment and temperature to control appearance of products
glaze or decorate with icing or cream
order baking supplies from wholesalers
check and maintain the cleanliness of equipment and utensils to make sure health and safety regulations are met
serve customers
supervise and undertake on-the-job training of New Apprentices.
Pastrycooks may specialise as chocolatiers, patissiers, ice carvers, sculptors and festive cake decorators.
Pastrycooks stand most of the day. They may work broken shifts at night or on weekends and public holidays. Pastrycooks must be prepared to start work early in the morning. Conditions in the bakery are usually hot and humid.
Personal Requirements:
enjoy practical work
good hand-eye coordination
artistic and creative
good health, with no skin allergies or chronic chest complaints
clean and tidy
Nou, hij heeft op zijn werk met al deze facetten te maken, behalve met
'glaze or decorate with icing or cream' en 'serve customers'
Wat denken jullie: zou het haalbaar zijn om hiermee het visum en de punten binnen te slepen?
Eigenlijk zijn we echte nederlanders: we geven niet graag onnodig geld uit!
En het kan ook op mijn skills, maar dat zal een stuk meer werk zijn.....
Ik zag laatst op de modl lijst dat het beroep pastry cook erbij is gezet.
Nu heeft mijn man op een wereldwijd erkende bakkersschool gezeten en het diploma brood en banket gehaald.
Hij heeft nu al een jaar of 8 ervaring bij diverse brood- en bladerdeeg (=pastry :wink: ) producerende fabrieken en nu verwerkt hij bladerdeeg tot snacks.
Ik heb de omschrijving van pastry cook opgezocht:
Pastrycooks mix, bake, fill, ice and decorate all kinds of cakes and pastries.
Pastrycooks may perform the following tasks:
weigh, mix or knead (manipulate with your hands), mature, mould and shape mixture before baking
load and unload mixture into ovens using tins and trays
operate and monitor baking equipment and temperature to control appearance of products
glaze or decorate with icing or cream
order baking supplies from wholesalers
check and maintain the cleanliness of equipment and utensils to make sure health and safety regulations are met
serve customers
supervise and undertake on-the-job training of New Apprentices.
Pastrycooks may specialise as chocolatiers, patissiers, ice carvers, sculptors and festive cake decorators.
Pastrycooks stand most of the day. They may work broken shifts at night or on weekends and public holidays. Pastrycooks must be prepared to start work early in the morning. Conditions in the bakery are usually hot and humid.
Personal Requirements:
enjoy practical work
good hand-eye coordination
artistic and creative
good health, with no skin allergies or chronic chest complaints
clean and tidy
Nou, hij heeft op zijn werk met al deze facetten te maken, behalve met
'glaze or decorate with icing or cream' en 'serve customers'
Wat denken jullie: zou het haalbaar zijn om hiermee het visum en de punten binnen te slepen?
Eigenlijk zijn we echte nederlanders: we geven niet graag onnodig geld uit!
En het kan ook op mijn skills, maar dat zal een stuk meer werk zijn.....