Ervaring met Class BN, subclass 137?

AuZN

New Member
Allen,

Omdat ik niet afhankelijk wil zijn van een relative sponsor en dat ik niet zeker weet of ik de pass mark van Skilled Independent kan halen, heb ik voor het zekere voor het onzekere Class BN, subclass 137 gekozen.

Heeft iemand ervaring met deze aanvraag?


Alvast bedankt
 
Om je beter te kunnen helpen zou je misschien een omschrijving van je visum kunnen geven, bv independent unskilled permanent sponsored visa   :wall:
 
Bedankt voor je intenties.

Mijn aanvraag is Skilled State/Territory Nominated Independent Visa, een mond vol.

Dit is een goede keuze, maar straks word ik genomineerd ergens in de bush bush en dat wil ik niet. Ik zal liever Adelaide of Melbourne kiezen.

Heb je als applicant wel mogelijkheden om te kiezen?


Groeten
 
Beste ?????,

Subclass 137 is een uitstekende keuze. Het is een permanent visum en niet zoals SIR een tijdelijk isum. Verder hoef je slechts de pass amrk (70 punten) te halen en daar kom je natuurlijk makkelijk aan. Er wordt geheel ten onrechte nogal denigrerend over dit visum gedaan. Er zijn 3 staten in Australia die dit visum kennen:

Victoria: http://www.liveinvictoria.vic.gov.au/CA256E8400227764/AllDocs/E6648E2AE31D6555CA256E70001EE18C
South Australia: http://www.immigration.sa.gov.au/site/page.cfm?c=654
Tasmania: http://www.development.tas.gov.au/lifestyle/stni.html

Je zult een contract met de desbetreffende staat moeten tekenen dat je minimaal 2 jaar na aankomst in Australia in die staat blijft wonen. Daarna ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Je kunt onder STNI overigens ook al in Melbourne of Adelaide wonen, dus de denigrerende term "bush visum" is geheel onterecht.

Laat me maar even weten als je nog meer wilt weten.

Groeten,

Rob Breumelhof
Adelaide
Australia
 
Back
Top