Even Voorstellen: Hilde, met man en 3 jongens van 13, 11 en 8

zifron

New Member
Hallo allemaal,

Ik wil me even voorstellen hier op het forum. Ik heb al zoveel verhalen gelezen dat ik het idee heb dat ik de meeste van jullie al ken. Daarom heb ik maar besloten om niet een stille lezer te blijven, maar me ook even bekend te maken ;)

Ik ben Hilde. Getrouwd met een lieve man en we hebben samen drie jongens in de leeftijd van 13, 11 en 8.
Wij wonen in het Noorden van Nederland en ik hoop het geluk te krijgen dat ik via mijn werk voor een tweejarig contract kan worden uitgezonden naar Australië.
Mijn werkgever zit in Sydney, dus als het allemaal doorgaat zullen we ergens daar ons gaan settelen.
Gezien onze leeftijd (ik ben 45 en mijn man is 53) wordt het bijna onmogelijk (vermoed ik) om ons permanent te vestigen, maar ik hoop dat een tijdelijk verblijf wel degelijk een optie zal zijn.

Qua werk zit ik in de IT. Ik ben een Product Owner en heb specialistische kennis van een platform waar de vestiging in Australië op moet gaan aansluiten. i.p.v. de vele mensen die heen en weer vliegen willen mijn managers mij daar graag heen sturen zodat ik kennis kan gaan overdragen en kan helpen bij de aansluiting. Op dit moment is er nog geen zekerheid, maar wilde me toch even aan jullie voorstellen.
 
Welkom Hilde! Ik hobby soms een beetje bij in de agile wereld maar ben meer een project manager/1000-dingen-doekje ;)

Je leeftijd maakt het niet makkelijker voor een permanent verblijf. Ik keek nog even naar permanent employer sponsored visa. Maar ook daar is de grens in principe 45 zo te zien. https://immi.homeaffairs.gov.au/vis...on-scheme-186/direct-entry-stream#Eligibility

Los daarvan, mooi avontuur in de pijplijn 👍 Hou ons op de hoogte hoe het verder loopt.
 
welkom!
de leeftijdslimieten schommelen al eens tussen 45 en 50 jaar. Toen wij 6 jaar geleden begonnen met de visa applicatie was de max leeftijd op ons visa (toen 457 sponsored visa) 50 jaar. Tegen dat ons visum werd verleend was het 45 jaar. Dus je weet nooit.
Er zijn een reeks visa die hogere leeftijd toelaten. Hier een overzicht (heb geen idee of alles ondertussen nog geldig is)
Het Global Talent Visum (858) is een optie die met een beetje goede wil en creativiteit van een werkgever kan ingezet worden. Een collega van mijn vrouw heeft op die manier de leeftijdsmax weten te ontwijken. Hij is arts, wat het iets makkelijker maakt, maar de algemene insteek was dat hij bepaalde kwalificaties had die uitzonderlijk genoeg waren voor het ziekenhuis om hem hier te houden. En hier in Australië zijn ze erg goed in het claimen dat je award winning, highly acclaimed etcetera bent ;)
 
Back
Top