ff voorstelle

Anke en Albert

New Member
Hallo,

Wij zijn plannen aan het maken om te emigreren naar Australie. Het liefst gaan we richting Brisbane. Lekker klimaat, leuke stad en dichtbij zee :D . We hebben wat eerste contacten gelegd met toekomstige? collega's bij overheden. Ik zit in de wereld van water & milieu. Anke is dietist. Hoe belangrijk kan werk vooraf vanuit NL geregeld, zijn?
Daarnaast hebben we bij het Immigration bureau gratis advies opgevraagd over het Skilled visum. Eerste reactie is positief, maar we lezen nu op deze nieuwsgroep dat je het ook zelf kunt regelen en ze zullen je wel een poot uitdraaien :? . Iemand goede tips? We zullen nog wel een lange weg te gaan hebben, maar nadat we beiden al eens 10 maanden in Oz zijn geweest, zullen we ons maximaal inspannen om te emigreren.
 
Werk vooraf regelen? Ligt er volgens mij aan op wat voor een soort visum je gaat. ALs je b.v. kiest voor een Skilled Independent is dat n.l. niet noodzakelijk.

Wat betreft het zelf doen of het laten doen:
Er zijn in NL 2 buros (die ook vaak op dit forum vermeld worden) die je evt. kunnen begeleiden. Kosten een smak geld en............ Denk als je de verhalen op dit forum leest je eens goed moet overwegen om een groot deel zelf te doen en voor de "extra's" gebruik te maken van een Australische agent.

Michel
 
Back
Top