Forum upgrade

yep het ziet er allemaal weer gelikt uit, al is het altijd wel weer even wennen :shock:

Thanks Lost :up:
 
Als het aan mij had gelegen, had ik niet van layout gewisseld. Helaas was de vorige layout niet compatible met de huidige forumversie dus had ik niet echt een optie. Ik vind deze layout persoonlijk wel een stukje mooier dan de vorige.

Als je gewoon een recht-toe-recht-aan layout wil dan is IP.Board een goede keuze. Aangezien dat de standaard layout voor de forumsoftware is, zal die voorlopig niet veranderen.
 
Ik ben ook echt altijd de flapdrol die weer iets niet voor elkaar krijgt als het om computers/programma's gaat... :oops:
Nu heb ik vanmorgen even op view new content geklikt, heb lange na niet alles gelezen,(stom werk wat me bezig hield ) maar nu ik weer opnieuw inlog en view new content klik, zie ik dat ik geen nieuwe berichten/onderwerpen zijn!
Maar ik had nog niet alles gelezen... :| <img src='http://forum.xpdite.net/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' />
 
Heb ik ook altijd. Als je dan gewoon bovenin "forums" aanklikt, en dan naar de donkerblauwe tabs gaat, zie je welke je nog niet gelezen hebt. Bij de topics die je dan nog niet gelezen hebt staat dan een oranje pijltje voor de titel van het topic.

Succes,
Groetjes,
Sacha
 
Maar dan moet je wel elk onderdeel apart aanklikken toch..? Dan heb ik nogal wat tijd nodig..
 
Hmmm... het zou gewoon moeten werken. Ik zal eens kijken of het een bekend probleem is met het forum en of er een oplossing voor is.
 
Ben verder wel heel blij met de nieuwe versie van dit forum Lost!
Zoals dat je kunt zien welke onderwerpen je leest ( het oogje ) en de search button werkt nu ook weer heel fijn! ( ook als je meer dan 1 woord invult krijg je wat je zoekt )
 
Back
Top