Inge
Member
[quote author=traviesa link=topic=6884.msg87285#msg87285 date=1176715514]
he dat bedoel ik nu precies.... je wilt iets maken maar het smaakt gewoon totaal anders vandaar die producten.....
waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? het is wel grappig trouwens, alleen al die thickened cream, thin cream, gewone cream, sour cream en creme fraiche.....en dan smaken ze nog anders dan je verwacht ook. Ik heb het meeste inmiddels wel geprobeerd...., net als bijna alle instant koffie.
die pindakaas hier is op de een of andere manier zo licht, misschien ongeroosterde pinda's? anyway ik ben creatief geweest en heb 'm zelf gemaakt. Voor de eerste keer nog best aardig gelukt ook! nu nog een lekkere pittige pindasaus zien te maken, iemand een recept? zo zie je maar waar emigreren nog goed voor is, wie weet word ik nog een keukenprinses!
hmmm en inmiddels ook uitgevogeld hoe ik een brood maak dat naar mijn smaak is....was in nederland ook al zo'n fanatieke broodbakker. de broodmaker draait bijna elke dag, een absolute aanrader!
[/quote]
Heerlijk zelfgemaakt brood, ik heb laatst ook al mix gekocht maar nog niets gemaakt.
Pindasaus maakte ik ook altijd zelf met:
pindakaas, vermengen met beetje water of melk
beetje Ketjap erbij
vers geperste knoflook
beetje suiker en kerriepoeder
en niet te vergeten de sambal
volgens mij was dit het zo. Maar je kunt er nog aan toevoegen wat je zelf wilt.
hahaha ja die creams zijn ook zoiets... Koffie pak ik het eigen merk van Safeway, voldoet ons prima.
he dat bedoel ik nu precies.... je wilt iets maken maar het smaakt gewoon totaal anders vandaar die producten.....
waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? het is wel grappig trouwens, alleen al die thickened cream, thin cream, gewone cream, sour cream en creme fraiche.....en dan smaken ze nog anders dan je verwacht ook. Ik heb het meeste inmiddels wel geprobeerd...., net als bijna alle instant koffie.
die pindakaas hier is op de een of andere manier zo licht, misschien ongeroosterde pinda's? anyway ik ben creatief geweest en heb 'm zelf gemaakt. Voor de eerste keer nog best aardig gelukt ook! nu nog een lekkere pittige pindasaus zien te maken, iemand een recept? zo zie je maar waar emigreren nog goed voor is, wie weet word ik nog een keukenprinses!
hmmm en inmiddels ook uitgevogeld hoe ik een brood maak dat naar mijn smaak is....was in nederland ook al zo'n fanatieke broodbakker. de broodmaker draait bijna elke dag, een absolute aanrader!
[/quote]
Heerlijk zelfgemaakt brood, ik heb laatst ook al mix gekocht maar nog niets gemaakt.
Pindasaus maakte ik ook altijd zelf met:
pindakaas, vermengen met beetje water of melk
beetje Ketjap erbij
vers geperste knoflook
beetje suiker en kerriepoeder
en niet te vergeten de sambal
volgens mij was dit het zo. Maar je kunt er nog aan toevoegen wat je zelf wilt.
hahaha ja die creams zijn ook zoiets... Koffie pak ik het eigen merk van Safeway, voldoet ons prima.