Great Ocean Road

Wij gaan begin maart de GOR rijden en zullen de tips meenemen! Thanks!
afro.gif
 
Wij gaan begin maart de GOR rijden en zullen de tips meenemen! Thanks!
afro.gif


Veel plezier! The lighthouse walk in Otway NP is leuk en mooi uitzichtpunt, wel beetje aangelegd/toeristisch gemaakt en in verhouding tot de rest prijzig.

Maar omgeving is mooi en Bimbi Park dichtbij, zeker een aanrader voor het zien van Koala's en ook actief. Andere optie is bij Kennet River de wandeling te doen. Wij hebben deze niet gedaan, kwam net niet goed uit met onze timing (routine van onze peuter).


Veel plezier en neem ook zeker een setje wat warmere kleding mee voor de avonden.

Gr
Anne
 
Hoi Anne,

Bedankt voor de tips, nemen we zeker mee!
We hebben de GOR al 1 x gedaan maar zou echt niet meer weten waar we nou precies wel en niet zijn geweest! Tis al weer zolang geleden
cheesy.gif


Nog meer tips zijn welkom uiteraard!
afro.gif


Greets Steven
 
Wij willen voor als we straks in australie zijn ook graag deze reis maken. Zijn er ook maanden waarin deze reis minder geschikt zijn of is het het een leuke reis het hele jaar door?


groetjes
 
Als je van autorijden en golfslag houdt, is deze route het hele jaar geschikt om te rijden. WIl je graag ook een beetje mooi weer, zou ik de zomer aanraden (dan is het winter in Nederland). Dan is het wel drukker vanwege de schoolvakanties, maar je hebt een grotere kans op mooi weer. WIj hebben zelf de route 3x gereden, waarvan 1x in oktober (rustig, maar wel koud), 1x in november (drukker, maar warmer) en 1x januari (druk voor Australische begrippen, maar heerlijk weer, dat betekent 's cohtends de camping boeken voor die avond en heerlijk in zee zwemmen)
 
Hallo allemaal,

Wij gaan in februari de GOR rijden, samen met ons dochtertje van 1,5. Hoe lang rij je over deze route gemiddeld? we willen natuurlijk regelmatig stoppen en rondkijken :)
Ik probeer ons reisschema te maken maar lees wisselende geluiden van 3 dagen tot 15dagen...
 


OFX
Back
Top