HET IS VRIJDAG EN WAT DOE JE DAN?????? (aka grote vrolijke noot topic)

ALs ik die nu in de lucht houdt blijft ie droog en warm. Maar er zijn weermodellen die op basis van een cycloon die ergens boven de zee hangt een massa regen voorspellen voor volgende week. In slechtste geval plaatselijk tot 500mm 😵‍💫
Ik zou cape tribulation misschien toch nog even uitstellen tot je hier wat langer bent. De wegen na cycloon Jasper zijn nog niet overal herstelt. Iig je eerst goed informeren eens je hier bent.
Thanx, ja vreesde er al voor. Altijd wat daar, laatste keer een stuk niet kunnen doen door de bosbranden, nu watersnood. Waar ben ik aan begonnen🤣 gelukkig is er nog een heel stuk over waar we wel heen kunnen.
 
Afgelopen zaterdag bij een vriendin een 'sip & paint'. Bij velen zou dat vermoedelijk meer 'sippen' dan 'painten' worden, maar bij ons was het vooral kletsen, lachen, thee drinken, wat lekkers erbij en mandala's inkleuren. Nog niet af, dus binnenkort nog een keer. En verder zo goed bevallen, dat we afgesproken hebben, dit regelmatig te doen: een gezellige crea-middag met hapje & drankje (lees: thee).
 

Attachments

  • mandala.jpg
    mandala.jpg
    255.1 KB · Views: 0
Back
Top