hoeveel recente werkervaring als gymlerares?

orangegoblin

New Member
Hallo, we hebben visaspecialist gebeld. Zij heeft ons verteld dat de werkervaring 12 van de laatste 18 maanden moet zijn voor teacher secondary school. Wij kunne  echter alleen terug vinden dat het 3 van de laatste 4 jaar moet zijn. Esther is in maart gestopt. De specialist zij dat we daarom geen kans maken.
Ik (wally) ben ruim 4 jaar jongeren(opbouw)werker geweest, voor youth worker krijg ik 40 punten, community worker 50 en social worker 60. Mijn diploma is Cultural and Social Development (fontys HBO).
Wie weet hier meer van en/of heeft tips?

alvast bedankt
grtz
Wally en Esther
 
zonder jullie ongerust te willen maken(het kan ook positief uitvallen):

Ik neem aan dat Esther Academie Lichamelijke Opvoeding(Tilburg) heeft gedaan, maar zoek even uit of dat ook in Australie erkend word als teacher secondary school of misschien wel als iets heel anders!(wat dan hopelijk meer punten opleverd!!)
 
[quote author=orangegoblin link=topic=2384.msg25083#msg25083 date=1124790239]
Hallo, we hebben visaspecialist gebeld. Zij heeft ons verteld dat de werkervaring 12 van de laatste 18 maanden moet zijn voor teacher secondary school. [/quote]

heb hier vandaag al eerder iets over geschreven, er is een basiseis (zie booklet 6), om punten te claimen voor je skill moet je een positieve skill assessment hebben EN 12 van de laatste 18 maanden in je beroep of aanverwant beroep hebben gewerkt.

Daarnaast kun je extra punten claimen in de points test als je ook in de laatste 3 van de 4 jaar werkervaring hebt opgedaan in EEN beroep van de SOL.

Ik ben bang dat je echt aan die eis moet voldoen, al weet ik niet hoe het zit met die 12-18 als je bijv. een STNI visum wilt, die regelingen zijn soepeler geloof ik......

Succes, gr. Sab
 
Hoi,

Ik heb net mijn assesment gedaan voor teacher secondary school, bij de AEI-NOOSR, maar ik moest 3 van de afgelopen 4 jaar werkervaring hebben.

Check hun site!

Groeten Sander
 
Back
Top