Iemand ervaring met aanvraag sponserd pernament visa voor pasrty cook

le jour

New Member
Hallo,

Is er iemand die onlangs een aanvraag heeft gedaan voor een sponserd permant sponserhip als pastry cook.
Is het nog altijd mogelijk om dit visa te krijgen zonder dit beroep niet op de critical list staat?
Mijn baas heeft zich laten informeren, en ze zegde hem dat het onmogelijk is met mijn beroep.
Ik heb namelijk het tegen overgestelde gehoord van mijn immigratie advocaat, hij zij dat dit het beste optie was.

Heeft iemand meer ervaring met dit>


Thanks
 
Ik heb geen direct antwoord , maar ik weet wel een paar goede adressen in australie die een gekwalificeerde pastry chef zoeken. Ik weet niet zeker of ze helpen met een visa , maar van het Burswood casino in Perth weet ik het wel. Die zoeken nog steeds een ervaren pastry chef.Waar in Australie wil je heen? en wanneer?
Als je wilt geef ik je de namen en eventuele adressen , dan kun je hun bellen of schrijven. Proberen kan geen kwaad.

Ik ken zelf ook goed pastry , maar ik ben chefkok. Ze zien liever iemand die een volledige pastry chef is met veel ervaring daarin. Dus dat moet voor jou gaan lukken.

Ramon
 
Hallo,

Merci voor de reacties.
Ik ben reeds werkzaam in Australie , Melbourne als chocolatier onder een 457 visa. Ik wil nu verder gaan voor een 121/856. Mijn werkgever is bereid het te doen, maar nu heeft hij geinformeerd bij een organisatie waar hij lid van is en die zegde dat "Passtry cook" staat niet op de critcal list en zodoende er is geen kans op slagen met dit visa ( ik denk dat ze het verkeerde visa informatie gegeven hebben). Mijn immigratie advocaat in Melbourne zegde mij het tegen overgestelde een paar weken geleden. Nu gat mijn werkgever nog eens informeren en hopelijk weet ik komende week meer.
Maar alle reacties en ervaringen zijn welkom.

Thanks Tom Le Jour
 
Hi Tom,

dat is grappig dat je ook in Melbourne bent en een pastry chef bent.
Mijn Man , Dirk, is ook pastry chef/ baker in Melbourne op een 457.
Wij hebben het permanent aan gevraagd in Dec.2008 maar op baker dat staat op de MODL
ik geloof de pastry chef ook maar dat moet je even kijken. Ookal staat het niet op de
critical list je krijgt je permanent wel maar het duurt langer, daarom zijn wij op het moment
aan het kijken voor dat ENS via je werkgever. Als je voor hem wil blijven werken en hij wil
helpen zou ik deze weg zeker nemen, want je hebt het ongeveer 3 weken na aanvraag.

Als je nog meer vragen hebt laat maar horen.

Waar woon je eigenlijk? Dirk werkt voor marks quality cakes in Williamstown onlangs vernoemt
tot beste cakeshop van Melbourne.


Groertje Inge
 
Hallo Inge,

Ik woon in carlton en werk voor Koko black. wij hebben 6 winkles in melbourne en een in Canberra.
Ik ben ook van plan om via ENS mijn permanent te krijgen. Ik denk dat mijn werkgever gewoon de verkeerde persoon aan de lijn heeft gekregen. Ik spreek met hem op het einde van de week. Het is gewoon raar dat mensen die legal advise geven, helemaal het tegen overgestelde zegt dan mijn immigratie advocaat ( welk ik alleen geloof).

dank voor de reactie.
Groeten Tom
 
Back
Top