Jacob en Marije willen naar Australie

Jacob en Marije

New Member
Hallo!
Vandaag kwamen wij via het emigratie forum van startpagina erachter dat er zoiets bestond als xpdite.net! Geweldig om zoveel informatie te krijgen van anderen die willen emigreren of al geëmigreerd zijn.
Wij zijn nog echt in de beginfase; we willen graag emigreren en zijn aan het uitzoeken wat we er allemaal voor moeten doen. We denken er sterk aan om een agent in de arm te nemen, om het toch wat gemakkelijker te maken. Maar is dat ook werkelijk zo? Via www.immi.gov.au hebben we al veel gelezen en zo te zien kun je de formulieren zo downloaden. Wie kan mij overtuigen van de meerwaarde van het aanvragen via een emigratie - agent? Ook zouden we graag informatie willen over de IELTS. We willen graag oefenmateriaal hebben of informatie over examentraining ontvangen. Bovendien zijn we benieuwd of er ook logopedisten zijn die zijn geëmigreerd naar Oz. Alle info is welkom! Bedankt alvast.
Jacob en Marije
 
Allereerst welkom op het Forum.

Voor bijna alle vragen ben je hier aan het goede adres.
De keus om een visa alleen of via een agent is een persoonlijke keus. Veel mensen op dit forum hebben de aanvraag zelfstandig gedaan, dit is te doen. Wanneer je het via een agent heeft het als voordeel dat ze je precies aangeven wat je moet doen en wanneer je het moet doen. Ook geven ze je precies aan wat je wel en niet moet zeggen.

Uiteraard zijn er verschillende bureau's die je kunnen helpen met de aanvraag. Mijn advies "informeer je goed" want er zijn grote verschillen.

Success.
 
Back
Top