jippiejee: positieve skills assessment!

Jerden

Active Member
De postbode is net langs geweest en de langverwachte brief van ACS was erbij! Met angst en beven geopend en yes yes YES: de assessment is positief, we hebben de bijkomende punten voor MODL gekregen en de extra punten voor werkervaring in dat vak!  :grin:

Een heel pak van ons hart! We hebben alles ingestuurd in de hoop dat we tot groep B zouden gerekend worden (bachelor met minor in ICT), maar met wel nog het idee dat we alles zouden terug krijgen en aan een RPL zouden moeten beginnen. Maar nee, ze hebben ons zelfs tot groep A gerekend, dat zijn normaalgezien die mensen die een major in ICT hebben. Begrijpe wie het kan, maar ik geef er niet om, we hebben het en dat is het belangrijkste. Wat een geluk dat we geen RPL moeten schrijven. Wie weet, misschien lukt het toch nog om voor juli onze aanvraag in te dienen (als Jeroen slaagt in zijn Ielts)

Dus: indien er nog mensen in onze positie zijn: niet te snel denken dat je geen kans maakt op een positieve assessment bij ACS alleen maar omdat je geen diploma in IT hebt. En een RPL is dus niet altijd nodig, als je kan aantonen dat je voldoende ICT in je opleiding gehad hebt (Jeroen is ingenieur eletrotechniek met afstudeerrichting informatietechnieken)

grtjs
Jerden
 
Geweldig, mazzelkonten (zeker gezien de huidige stappen om de grenzen wat dicht te trekken), lekker afstrepen deze stap en met goede moed door naar de volgende. En vasthouden dit gevoel, kan je er als de wind even van een andere richting waait naar teruggrijpen en moed houden. Voor je het weet ben je hier  :up:
Fae
 
Wow, dat is een opluchting!!! (geen RPL bedoel ik dan ;-)). Dat bespaart je een paar maandjes werk...
 
Hey gefeliciteerd! Dat scheelt wel zeg dat je die RPL niet hoeft te schrijven, ik ben jaloers! Nu nog ff dat Engelse testje, moet lukken joh.
 
Gefeliciteerd! lekker is dat he! nu ff goed oefenen voor de Ielts en komt alles goed.

p.s hoort dit niet in je StavaZa?

:cool: Ingrid
 
Beter!! Dit scheelt idd heel veel werk! Nu alleen nog even de IELTS en dan ben je al halverwege.
Hebben jullie al op de lijst gekeken die Rob vandaag heeft gepost??
 
hey, bedankt voor de felicitaties allemaal  :up:

inderdaad, "alleen" de Ielts nog, al denkt Jeroen er niet zo over... Het zal toch nog een heel karwei worden, maar de eerste belangrijke horde is toch al genomen.

En Alie, we staan gelukkig wel nog op de lijst  :smile: (voorlopig toch, maar we blijven optimist...)

Jerden
 
Zo gaat het lekker!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu inderdaad rap die IELTS halen, want je staat nu op de CSL lijst!!!!!!

Succes,
Sacha
 
Back
Top