Kamperen met honden

Ik zat even te denken waar we nog meer gekampeerd hebben met woef dit jaar wat nog niet op dit lijstje staat:


NSW
Dalton - You Camp
Alle ruimte om te kamperen waar je maar wilt. Eigenaren komen gratis hout brengen voor je kampvuur en vinden het geen probleem als je hond lekker los rent, ze hebben zelf ook een stuk of vier honden. Er zijn 2 toiletten en 1 douche, dus dat is wat beperkt op drukke tijden (wij waren er met Pasen). Maar er is wel een flinke dam waar je in mag zwemmen. Property is groot, dus prima om een lange wandeling te maken met je viervoeter.

NSW
Capertee - Dalli's Campground - You Camp
Deze staat ook op You Camp website. Wij waren hier een weekend begin juni. Rivier staat al jaar droog (waar niet zou je bijna zeggen). Goede toilet/douche voorzieningen. Ik vond de eigenaar wat te vaak langskomen voor een praatje. Hond moet aangelijnd zijn en je kunt wandelingen maken op het terrein. Prima voor een nacht of 2. Wij waren er alleen en er was een groep op een apart terrein, maar begrepen dat het er druk kan zijn in hoogseizoen.

TASMANIA
Mayfield Beach Conservation Area
Woef was niet mee naar Tassie, maar deze plek aan de oostkust van Tasmanie is gratis en honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Er zijn toiletten en je zit 20 meter van het strand. Het ligt vlak onder Swansea.

Penguin Caravanpark
Niet echt geweldige camping, maar handig als je de volgende dag de ferry moet nemen want Penguin ligt vlakbij Devonport (westzijde). Beheerder is relaxed, we mochten overal staan, dus dan willen we uiteraard aan de rand van het terrein met direct uitzicht op zee. Honden moeten aan de lijn, maar het is misschien 200 meter naar het strand en 5 minuten lopen naar het dorp. 20 dollar per nacht.
 
Back
Top