Kilcoy

Mooi daar! Heel heuvelachtig. En vlakbij Summerset dam, waar het heerlijk toeven is (populair bij waterskiers). En vlakbij Esk ... dus vlakbij de .... Kransky Sisters!  :wink:
 
Mooie omgeving. Kilcoy zelf niet groot, wel alles aanwezig wat je nodig hebt. Heb daar allerlei campingspulletjes gekocht mij Mitre10. Agrarisch regiopunt.
Inderdaad de Somerset Dam maar ook: Jimna en de Peach Tree camping ground (1 van de aller aller mooiste.....), Jimna StateForest, National Park, Binnendoor naar Cannonvale en Montville enzo....... En wel lekker handig aan de d''Aguilar highway EN inderdaad de 17 naar Esk!!!!!!!!!! (nog meer Esk fans dus......hi hi)
Mooie huizen gezien in de omgeving!

Henriette
 
Hi,

Thanks for your reply's!

Syl, heb de site ff bekeken, had 'm nog niet gezien - wel een andere waarin het nog meer als een 'gehucht met ong. 1000 inwoners  :?' werd omschreven. Volgens de door jou gegeven site hebben ze er wel ong. 3300! Nog wel niet heel veel, maar een stuk meer dan de eerdere 1000.  Verder zijn we er inderdaad nog steeds niet uit  :|. Wel heeft Rob me in zoverre weten te overtuigen om niet in de drukke gebieden te gaan wonen, maar te kijken naar stukken grond vanaf 1500 m2 waarop we uiteindelijk zelf een huis gaan bouwen. Moet lukken met zo'n handige vent  :up:. Enne 1 van de redenen dat we hier weg willen, is om meer ruimte, meer natuur etc. te hebben. Rob zou het dan ook heel jammer vinden om helemaal naar Australie af te reizen en daar dan in een huis te gaan wonen die aan alle zijden is afgeschermd door je buren. En daar zit ook wel weer wat in - vandaar dat we wat aan het neuzen waren in de omgeving van Kilcoy.

Ben er overigens nog niet helemaal van overtuigd, het zou uiteindelijk ook nog wel een huisje aan het strand kunnen worden ofzo  :-D
 
Back
Top