Network Design Specialist, welke ASCO kiezen?

SophieNZ

New Member
Hoi hoi, wij weten niet goed welke asco code we moeten kiezen voor het werk van mijn man. Is er misschien iemand anders die ook bovenstaand werk doet en ons advies kan geven? We twijfelen tussen Systems Designer (2231-13) en (nec) 2231-79.  Alvast bedankt van een beginner!
 
Heb net de guidelines van de ACS er even bijgepakt en het lijkt me, aangezien je man een ontwerper is van Netwerken, hij geen netwerkbeheerder is (netwerk onderhouden). Als ik de guidelines zo bekijk zou ik dus gaan voor de categorie 2231-13 en niet voor 2231-79

Maar, mocht je jezelf echt in de verkeerde categorie hebben ingedeeld, dan deelt de ACS je volgens mij zelf wel in de juiste categorie.

Maarre....jouw naam, eindigend op NZ duidt erop dat je iets met Nieuw Zeeland wil gaan doen. Moet je dan ook bij de ACS de skills assessment doen?
 
Hoi Maluka,
Bedankt, ik heb het ook gevonden, wist eerder niet dat je ergens beschrijvingen kon vinden. Zul je altijd hebben dat je je vraag stelt en dan op hetzelfde tijdstip je antwoord zelf al vindt na lang zoeken. Wij wonen sinds maart 2004 in Nieuw Zeeland, maar orienteren ons op het eventueel verhuizen naar Australie. Deze plannen zijn echter los-vast, maar als je je er niet op inzet gebeurt er uiteraard helemaal niets hihi. Groetjes Sophie
 
Ik zou ook 2231-13 zeggen. En zoals Maluka ook al zegt; als het niet klopt dan deelt de ACS je in een andere groep in.
 
Maar als je in Nz woont, heb je daarvoor toch een visum neem ik aan. En ik dacht dat je dan zonder al te veel problemen ook naar Australie kon??
 
Back
Top