Niet alles gaat goed

Ton en Ineke

XPdite Sponsor
Buitenland
  do 9 jun 2005, 06:47

Australië stuurde borstimplantaten als noodhulp

SYDNEY - Australië blijkt borstimplantaten als noodhulp voor slachtoffers van de tsunami eind december in Azië te hebben gestuurd. Onder de hulpzendingen waren ook medicamenten waarvan de houdbaarheidsdatum was verstreken.

Dat onthulde een Australische gezondsheidsdeskundige donderdag op de Australische radio. De specialiste constateerde de misstanden drie maanden na de zeebeving in de zwaargetroffen Indonesische provincie Atjeh. Australië stuurde ook "ingewikkelde" apparatuur voor intensieve zorg naar het belangrijkste ziekenhuis van de hoofdstad Banda Atjeh. Maar daar was niemand opgeleid om de apparaten te bedienen.
  :-D
 
Ik wil eigenlijk een grappige opmerking plaatsen over die borstimplantaten (drijfvermogen) en zo. Doe het toch, maar is eigenlijk niet zo gepast. Ik vond heel die tsunami gebeurtenis (weet dat jullie dat ook vinden hoor Ton en Ineke) een verschrikking!!!


Groetjes Miranda
 
Ja daar hebben de Aussies goed over na gedacht-.........
    maar het is tenminste niet zo erg als toen Margaret Thatcher salmonella besmette eieren stuurde naar Roemenia.!!!!
 
kijk dat bedoel ik nou, zo'n uitdrukking heb ik nog nooit van gehoord en
( :blond:) snap 'em ook niet helemaal- maar  op dit forum durf ik daar rustig voor uit te komen.

gr.miel
 
[quote author=Ton en Ineke link=topic=1888.msg17629#msg17629 date=1118306527]
Buitenland
  do 9 jun 2005, 06:47

Australië stuurde borstimplantaten als noodhulp

[/quote]

Nou, da's toch ook wat: er is hier op het Australische nieuws geen melding van gemaakt van dit incident. Da's overigens typisch iets van hier mijns inziens. Ozzies zijn erg ijdel en horen niet zo graag kritische geluiden over hun superstaat(je).

Bijvoorbeeld: toen Layton Hewitt z'n donkere tegenstander schoffeerde na een beslissing van de empire die hem niet aanstond, wist de hele wereld ervan, maar geen woord erover op het Australische nieuws! Lachen man!
 
Back
Top