Oefenboek Ielts?

skippie

XPdite Sponsor
Zijn er ook boeken te krijgen waarmee je kunt oefenen voor Ielts? Ik heb n.l al een paar keer gekeken op de sites die jullie vermelden maar ik kan niet zien welke test nu voor GENERAL geldt en welke op academic niveau zit. Voor ons is gelukkig alleen general van belang, en we moeten nog goed gaan oefenen ben ik bang  :-(
 
Ik zie door de bomen het bos ook niet echt meer..

Een goede site, waar je al de 4 de onderdelen goed kan oefenen zou prettig zijn.. en dan voor ons op Academic niveau.. ;)

Bedankt.
 
Hoi,
ben ook in de weer met de test. ik heb bij Bol.com een grammar boek gekocht om in te lezen en te oefenen voor ik de test ga doen. Bij bol.com hebben ze hele reeksen van boeken voor IELTS.
succes
 
Shazza welke heb je besteld? Er staan er verschillende op Bol.com... Ik weet niet of je er al iets mee hebt gedaan, zo ja, dan kan je mij misschien een tips geven?
Thanks!
 
http://www.bltc.nl/pages/en_ielts.htm

Ik heb via Amsterdam een 'ielts specimans materials booklet' besteld (zie links van de website). Ik vond het erg handig, maar heb het meer gebruikt om te ervaren hoe zo'n examen nu werkt. Niet zozeer om diverse onderdelen mee te oefenen/verbeteren.

Succes

Miranda
 
hoi!
ik heb de IELTS grammar gekocht handig boek en het is een goed opstapje. Ook heb ik een boekje gekocht waarin word beschreven hoe je fouten kunt voorkomen bij het maken van de test. Er zijn heel veel andere boeken die goed zijn zoals IELTS nummer 3 daar heb je een studie boek en antwoorden boek van deze zijn beide voor general en academic training, ook zitten er audio cd`s bij.
succes
 
Hoi

Mensen die nog op zoek zijn naar oefenmateriaal voor de IELTS, ik heb thuis nog twee praktische boeken liggen.
Laat maar iets van je horen ;)

http://www.kapaza.be/detail/9487275/
 
Dag,

Wij hebben ongelovelijk veel baat gehad bij de online cursus van 'Scott's English Succes'. Alle vier onderdelen van de IELTS worden geoefend op academisch niveau. Als je de oefenexamens goed kunt doen dan is de 'General' test een eitje. De site is commercieel maar is zijn geld meer dan waard. Je hebt geen boeken nodig en kunt met een PC op ieder moment studeren.


http://www.scottsenglish.com/ielts/pages/home.asp

Succes,

En laat me jullie ervaringen horen.

Groet,


Jacob
 
Ik ben momenteel aan het studeren via "Scott's English success" site, en ik moet zeggen het is zeker z'n geld waard. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd.
 
Ik moet hier ook voor aan de bak. Ik was eigenlijk van plan om een cursus "engels voor gevorderden" te nemen bij LOI of NTI. Dit is dan wel niet specifiek gericht op IELTS maar het lijkt
mij dat als je je algemene kennis verhoogt dit ook zijn voordelen heeft in de IELTS test.

Iemand ervaring met zo'n cursus engels voor gevorderden?
 
Back
Top