psychiatrisch verpleegkundige zoekt een baan

Marcnardia

New Member
waarschijnlijk zal onze visa in november goedgekeurd gaan worden.
Ben al druk bezig met orienteren voor een baan als psychiatrisch verpleegkundige.
Kan iemand me mischien helpen???

bvd Marc
 
Hoi Marc

Ik kreeg van iemand op het forum het idee om eens te kijken bij Health Recruitment (even googlen en dan vind je het adres wel), misschien kunnen zij jou helpen aan een baan. Ook is het een idee om zelf ziekenhuizen of instellingen aan te schrijven. Ik ben zelf ook aan het orienteren om een baan te vinden als ic verpleegkundige en ik moet zeggen dat als je ziekenhuizen mailt dat je eigenlijk direct antwoord van ze krijgt..........er is een groot tekort dus het zou moeten lukken.

Veel suc6 met het vinden van een baan.

Groetjes Mariette
 
Je kan ook zoeken op psychiatric hospitals Australia en dan zelf mailen naar de ziekenhuizen. Dan krijg je vaak best veel informatie terug.

Verder:
office of mental health (elke staat heeft een eigen site als het goed is)
Department of mental health

Succes :up:
 
Hi Marc

Heeft het Health Recruitment geen werk?. Weet toen wij daar informeerden dat er erg veel aanbod was voor A-verpleegkundigen en ze hadden goede aanbiedingen vooral voor Melbourne en Sydney dat ze je tickets betaalden ect. Volgens mij is er ook een ontzettend te kort aan psychiatrische verpleegkundigen in Australie .Succes ermee

Groetjes Erna
 
Ik heb wel een mail gehad met een consulent maar nog geen aanbiedingen. Mischien komt dit nog. Heb wel nog een paar vraagjes gesteld dus wachten we maar af.
Ik wil zo breed mogelijk orienteren. Alle info en hulp is welkom.

thanks marc
 
Er is een Kim die als psychiatrisch verpleegkundige rond Australie werkt op het moment (op de emigratie prikpagina soms aanwezig). Zij heeft de HBO-v gedaan en is gespecialiseerd in de psychiatrie, ik ga ervan uit dat jij ook de HBO-v hebt gedaan?
Zodra je geregistreerd staat bij de Nurses Board in de staat waar je wilt werken, zou het niet al te moeilijk moeten zijn om een baan te krijgen, hoewel het voor RN's makkelijker is. Het ligt er ook een beetje aan waar je wilt werken, in de stad of rural, in een instituut of in de community (wijk)?
Ik kijk niet zo vaak op deze site, als je meer info nodig hebt, mail me maar, ik werk als RN.
Succes,
Leah
 
Ik heb wel geen hbo-v gedaan maar ben nu wel als rn 1 geregistreerd in victoria.
Ik hou het in de gaten. Ben al bezig met solliciteren.
Waar werk je ??

gr marc
 
Ben begonnen in een prive ziekenhuis in Adelaide voor 1,5 jaar, toen 3,5 jaar in de wijk en sinds dec vorig jaar in een klein ziekenhuis in rural SA. Erg naar mijn zin, hoewel het de eerste weken (5,5 jaar geleden) erg wennen was.
Heb jij de B gedaan?
Leah
 
Ja ik heb de B gedaan.
Ik ben nu met dutchcare bezig om daarte gaan werken. Het is zuidwesten van victoria. Goed te horen dat je het naar je zin hebt. Ben erg benieuwd of het zorgsysteem anders is dan bij ons.

gr marc
 
Back
Top