REGELS VOOR DEZE RUBRIEK (LEES DIT AUB !)

Status
Not open for further replies.

Bacchus

XPdite Hero
#1
Deze rubriek is aangemaakt om iedereen die nieuw is op dit forum de kans te geven om zich voor te stellen. Maak één topic aan en probeer daarin kort weer te geven wie je bent of wie jullie zijn. Een mogelijkheid om je voor te stellen is om bijvoorbeeld in het onderwerp van het topic "Even voorstellen en eventueel je naam" te zetten.  Zo is het makkelijker voor iedereen om te zien welke nieuwe mensen zich voor willen stellen.

Uiteraard zul je door de leden van het XPdite.net Forum welkom worden geheten, zorg ervoor dat je on-topic blijft. off-topic en slowchat kan een slotje tot gevolg hebben.
Inhoudelijk in gaan op je persoonlijk situatie is ook niet de bedoeling, hiervoor hebben wij diverse topics waar je de vragen in kwijt kunt.

Om in deze rubriek berichten te kunnen plaatsen, moet je geregistreerd zijn als gebruiker van dit forum. Ben je nog niet geregistreerd, dan is dit een goed moment om dat te doen. Je kunt je (uiteraard gratis) registreren door boven in het menu te kiezen voor "Register".

Veel lees plezier!
 
Status
Not open for further replies.


OFX
Top