Senseo

PM said:
De senseo is hier (Adelaide) ook te koop. Het heet wel anders en kost ongeveer 99 dollar.
Aanmaaklimonade (helaas niet roosvicee) is trouwens ook te koop. Net als drop, kroketten, stroopwafels, hagelslag enz. enz. Dus dat kan geen reden zijn om niet te emigreren.
Ik heb die nep-senseo nu ook hier in Brisbane gezien. Het heet Uno:Uno (http://unouno.com.au/) en is momenteel in de aanbieding bij Target ($79 dacht ik). Nadeel is dat je er niet twee bakkies tegelijk mee kunt zetten. Je hebt wel twee opties, maar dat is of 1 klein kopje normale koffie, of 1 grote slappe(re) bak. Ik weet niet of je je Senseo uit NL kunt meenemen om dan hier de Uno:uno pads te gebruiken, of dat die een ander formaat hebben. De Uno:uno pads hebben een diameter van ongeveer 4,5 cm, past dat in een Senseo?

En ik heb de kroketten en bitterballen in cafe The Hague, onderin het Myer Centre, getest en ze smaakten eigenlijk best goed :)
 
Ik heb in mei ook de Uno:uno gezien. Hij lijkt inderdaad op de Senseo, maar de pads zijn volgens mij kleiner. Ook heb ik een review gelezen ergens op internet en daarin stond dat de koffie niet echt je van het was.
 
Een beetje een late reactie maar misschien wel de moeite waard:

Je kunt je Sensoe ook meeverhuizen en dan bij het volgende bedrijf hun "permanente" pads kopen: http://www.cafe-filter.nl/Home_NL.htm

Ik heb op een ander forum al een heel verhaal hierover gehad. Wist je trouwens dat je in Amerika geen PADS kunt kopen maar alleen PODS. Pads betekent daar namelijk maandverband, en echt niemand gaat dat in zijn Senseo stoppen.
 
jufrebekka said:
Wist je dat je in Amerika geen PADS kunt kopen maar alleen PODS. Pads betekent daar namelijk maandverband, en echt niemand gaat dat in zijn Senseo stoppen.

Ha ha ha! LOL ! grappig! :) En... goed om te weten!
 
Back
Top