Sinterklaas komt naar Adelaide!

prizmaak

New Member
Hij komt, hij komt,
die lieve goede Sint…

Ja ja, zelfs hier in Adelaide heb ik vernomen :happysun:. Vorig jaar hebben we de Sint ook in Hahndorf gezien, maar die viel een beetje tegen, dat was duidelijk niet de echte!

Nu hebben wij vernomen dat de Sint & zijn Pieten bij de Dutch Community Club zullen langskomen en dat hij zelfs ook nog kadootjes zal meebrengen! :roll:

Voor degene die ook naar het Sint Nicholaas Kinderfeest willen komen:
Wanneer: Zondag 30 November
Wat / tijd: v.a. 12.00 uur zaal open, 13.00 uur start Kids entertainment, komst Sinterklaas & zijn Pieten  :balloons:

Waar: Dutch Community Club, 21 Greenfields Drive, Green Fields

Kosten:             $ 25 per kind (t/m 10 jr) voor kado, drankjes en entertainment

Opgave:             voor 16 November. Dutch Community Club (Elly, Kees of Wilma) 8281 1441 / 0409 690455
 
Het is echt een aanrader voor de kinderen!

De Sint komt met zijn boot aan in Port Adelaide en 2 jaar geleden kwam hij vanaf de boot aan op een scooter. Piet voorop en de Sint er achter met een grote zak met kadootjes. Dit jaar zijn wij ook weer van de partij, lekker weer genieten van de pepernoten, marsepijn etc.
 
Ik hoop dat hij volgend jaar ook van de partij is in Adelaide.

Want als alles loopt zoals we denken dat het loopt, vertrekken we over 4 maanden naar Down UNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :up:

En Rensa (nu 3,5 jaar) is dol op de Sint. Ik vond het al zo jammer dat we de Sint moesten missen. Maar gelukkig hij komt ook in Adelaide
 
Om heel eerlijk te zijn weten we niet hoe leuk het feestje was in de Dutch Club - we zijn niet geweest, omdat we eerlijk gezegd niet zo vreselijk onder de indruk zijn van de Dutch Club. Maar: met een tiental andere (half-) nederlandse gezinnen hebben we ons eigen Sinterklaas feestje georganiseerd in Kensington Gardens (in Magill, een van de Eastern Suburbs in Adelaide), en dat was in ieder geval heel geslaagd.

Verder is het best aardig om 's naar de jaarlijkse StNicholas optocht in Hahndorf te gaan kijken. De focus daar is meer op de historische figuur en de boodschap erachter dan dat het nou echt met het Nederlandse kinderfeest te maken heeft, maar toch leuk. Zorgt er wel voor dat je het echte Nederlandse Sinterklaasfeest meer gaat waarderen!   

Mail gerust als je meer wil weten over Adelaide en omgeving!

Groetjes,
Mark.
 
Back
Top