SIR visum; info gevraagd!

derozeflamingo

New Member
Hi,

Mijn vriend en ik hebben helaas net niet genoeg punten voor een Skilled Independant visum en nu dachten we aan het SIR. Ik las dat je maar 110 punten nodig hebt, maar kan dat ook met onze beroepe? We zijn beiden marketing specialist, ik 28 en Tony 31. Hij heeft hierin 4 jaar werkervaring, ik 3, maar ben net een maand werkloos. Wie kan ons meer info geven? Alvast heel erg bedankt!
 
is al veel over geschreven op het forum, via de zoekmachine kun je eea opzoeken.

Er zijn een aantal staten die een SIR visum afgeven. QLD bijvoorbeeld heeft een lijst welke SOL beroepen in aanmerking komen. SA geeft echter een SIR visum op ALLE beroepen van de SOL lijst.

In andere topics zijn ook wat links aangegeven voor de verschillende staten, daar kun je dan op de lijsten kijken of jullie beroep onder de SIR valt. Volgens mij QLD, VIC, SA en NSW doen hier aan mee, WA weet ik niet zeker.

Succes! :up:

Gr. Sab
 
Bedankt, had inderdaad niet aan de search gedacht :oops:

ben een klein beetje wijzer geworden; mijn vraag is nu of iemand weet of ik het goed begrepen heb dat we voor SIR visum in SA of VIC niet perse een MODL beroep nodig hebben, maar dat een SOL beroep voldoende is.

Er glooit weer een klein beetje hoop..... :)
 
Je hebt idd een beroep nodig dat op de lijst van de staat zelf staat, dus moet je even naar de website van de betreffende staat zelf gaan en daar zoeken of je beroep in die staat gewild is!!
 
Back
Top