Trouwen na je visumaanvraag, kan dat?

Maike

New Member
Is het mogelijk om te gaan trouwen als je je aanvraag voor het skilled independent visum al hebt verstuurd?
Zo ver zijn we nog niet hoor, maar we zijn van plan om te trouwen voordat we naar Australie gaan.
Maar we willen eerst nog even lekker sparen, en liever niet te lang wachten met de visumaanvraag. Het liefst trouwen we als we het visum al hebben zodat we daarna weg kunnen (als soort van "huwelijksreis" ofzo...)
Heeft iemand hier ervaring mee? Moet je dan weer van alles laten wijzigen?
Ik hoop dat iemand hier meer over weet.
Groetjes Edward en Maike
 
Als je partner op de originele visumaanvraag al vermeld stond als "de facto/spouse" en je dus alle bewijzen van jullie relatie al had bijgevoegd, is het volgens mij tzt slechts een kwestie van een gewaarmerkt kopietje van je huwelijkscertificaat naar je case officer sturen. Ook is het verstandig om zodra je een trouwdatum hebt vastgesteld je case officer daarvan direct op de hoogte te brengen om eventuele misverstanden te voorkomen.
 
Hallo Maike,

Wij hebben in Mei ons visum gekregen en toen ook niet vermeld ( op de formulieren)  dat we voordat we naar Australie gingen nog zouden trouwen.
Het kwam tijdens het interview wel ter sprake en ze feliciteren ons ermee en zei dat we darnaa even een copie van de trouwakte en een speciaal daarvoor bestemd formulier moesten invullen.
Geen probleem dus.  :up:

Groetjes Eric en Eva
 
Thanks mensen!!
Weer een zorg minder, we willen liever eerst het visum geregeld hebben, dan is dat vast klaar, en daarna ons helemaal richten op trouwen!!
Bedankt.
Groetjes Maike en Edward
 
Back
Top