Uitagenda in Brisbane?

Hallo allemaal! Weten jullie misschien of er een soort van "Uit" bureau is voor Brisbane? Bijvoorbeeld voor popconcerten, restaurants, evenementen etc. We hebben de "gewone" sites al uitgepluisd, maar kunnen niets specifieks vinden..... Tips?
 
Voor bandjes en muziek etc in omgeving van Brisbane kun je alles vinden in www.timeoff.com.au. Een andere goede site is http://www.ravemag.com.au/.

Voor 'fringe' theater, toneel, muziek, dans: http://www.brisbanepowerhouse.org/ en http://www.jwcoca.qld.gov.au/

Voor klassieke concerten/opera/toneel/muziek/dans: http://www.qpac.com.au/home/

Kaartjes bestellen voor grotere shows en sport en bovendien zien what's on overal in Oz: http://premier.ticketek.com.au/Default.aspx

Voor jazz: http://www.brisbanejazzclub.com.au/

Voor wereldmuziek: http://www.bemac.org.au/

Voor arthouse movies: www.dendy.com.au

Voor goedkope (qua prijs dan!) blockbuster movies: http://www.cineplex.com.au/


Zo daar kom je qua kulcha wel mee vooruit dacht ik.



The Family?: Ja 1x geweest. Kennelijk is het een erg goede en beroemde club als je van dance houdt. Ik geloof dat die hele bekende DJ uit, jawel!, Holland, (ben zijn naam kwijt) er zelfs een clip heeft opgenomen voor een van zijn, ja hoe noem je dat, remixen?

Maar niet helemaal mijn ding. Heb bovendien niet de beste herinneringen. Die eerste en enige en laatste keer dat ik er was, was ik nog niet binnen of ik werd ondergekotst door een of andere stonede aap. Gelukkig was het duidelijk niet de eerste keer dattie kotste die avond, want het was harstikke waterig, jek!
 
Harstikke bedankt amoz! daar moet ik inderdaad wel een poosje mee vooruit kunnen! Hans en ik zijn wel van de dance, dus gaan we de family zekers proberen. Wel waardeloos en errug jakkie zo'n "kotservaring"! En dat nog wel op je eerste avond daar! Goeie reclame.....
 
Als je toch die kant uitgaat van The Family, en ook nog eens van een beetje alternatieve/ Indie muziek houdt, dan zou ik ook zeker eens binnenwippen bij The Depot dat er vlak naast ligt. Andere alternatiefjes: Ric's in the Valley Mall, The Indie Temple in Wickam St en the Zoo in Ann St voor goede (inter)nationale live muziek.
Cheers, Martijn   :up:
 
Back
Top