Verhuisfirma kiezen.

ftclausen

New Member
Hallo,

Mijn vriendin en ik hebben mijn Spouse/Defacto Visum (via mijn vriendin) gekregen en geactiveerd en aan het eind van de jaar gaan we verhuizen! We kijken erna uit maar het is 'tuurlijk moeilijk om afscheid van vrienden en familie te nemen. Maar we hebben ook familie en vrienden daar dus we kijken uit om die beter te leren kennen.

We willen nu een verhuisfirma uitkiezen. Voor ons gaat het meer om betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid dan alleen om geld. We willen een goed prijs krijgen maar we zouden in staat zijn om iets meer te betalen voor een verhuisfirma die door veel mensen aan te raden is.

We hebben over Seven Seas (http://www.sevenseasworldwide.com/) gehoord maar die kan ik (nog niet) te pakken krijgen. Ik heb hier op de forum gezocht en vond een paar verhuisfirmas zoals

http://www.mondial-movers.nl/
http://www.reenen.nl/

Maar ik wil graag weten of er andere aanraders zijn? Heeft xpdite een verhuis partner?

Groeten,

Fred en Jata.
 
Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat Seven Seas een heel goed bedrijf is, goede service, snelle afhandeling, alles lekker digitaal, etc.
Maar volgens mij doen zij alleen verhuizingen van een paar dozen enzo... geen containers/inboedels... Wel vanuit Engeland, maar ja, als je hier in NL zit, heb je daar ook weinig aan...

Tik het even in de zoekfunctie, want er zijn heel veel draadjes op dit forum hierover.
 
Wij hebben onze spullen in Sydney gekregen via Hazeleger. Uiterst vriendelijk, was de goedkoopste en prima service.
 
wij hadden offertes gevraagd en een aantal verhuizers op bezoek gekregen. Uiteindelijk zijn we voor Hazeleger gegaan omdat we voor ons gevoel daar het beste verhaal van kregen, en hij was het goedkoopst. Waaijenberg was een goeie tweede.
 
Hazeleger. Top verlopen, keamen betrouwbaar over, goede uitleg, goede prijs, goede timing kwa bezorging.

Uiteindelijk 1 deurtje van een goedkoop gammakastje kapot, de rest was helemaal in orde.
 
Back
Top