RymerAv
New Member
Hallo!
Mijn naam is Ingrid en samen met mijn man Enrico wil ik naar Australie emigreren. We willen onze harige kinderen meenemen: Perzische Poes Miep, Engelse bullterrier reu Zorro, Engelse bullterrier teef Pepper en Exoric poes Dolly. Een bont gezelschap .
Ik heb veel familie rondom Melbourne. Ons doel is te gaan wonen op The Mornington Peninsula. Eerst in loondienst werken om vervolgens voor onszelf te beginnen, dat is in ieder geval het idee.
Enrico is chef-kok (Franse en Mediterranean Keuken), ik ben kwaliteitsmanager en auditer (ISO9001:2015). ik ben momenteel nog werkzaam voor een stichting die landelijk de kwaliteit binnen de advocatuur probeert te bevorderen door middel van audits, keurmerk, peer review, intervisie, intercollegiale toetsing, deskundigheidsbevordering, handboeken en KTO's. Niche werk, maar wel ontzettend leuk en interessant. Het liefst zou ik iets gelijkwaardige in Australie gaan doen, maar daar moet ik me nog in verdiepen. Om te starten zal ik in de horeca gaan werken.
Nou, tot zo ver iets over ons. Alle tips, ideeën en dergelijke zijn van harte welkom!
Groeten,
Ingrid & Enrico
IN ENGLISH
Hi!
My name is Ingrid and my husband Enrico and I want to emigrate to Australia. We want to bring our furry kids: Persian cat Miep, English bultterier Zorro, English bull terrier bitch Pepper and Exotic cat Dolly. Quite a mixed company.
I have a lot of family in the Melbourne aerea. We want to live on the Mornington Peninsula. The idea is to start working and later start a business of our own. If we can.
Enrico is a chef (French and Mediterranean quisine), I am a quality manager and auditor (ISO9001:2015). I am currently working for a foundation that promotes quality among lawyers through audits, a quality mark, peer review, intervision, intercollegial review, education, online instruction books and client satisfaction research. It's a niche job, but very nice and interesting. I would love to work in the same industry, but will start in the restaurant industry because I have lots of experience there too.
Well, that's it for now. All tips and ideas are very welcome!
Regards,
Ingrid & Enrico
Mijn naam is Ingrid en samen met mijn man Enrico wil ik naar Australie emigreren. We willen onze harige kinderen meenemen: Perzische Poes Miep, Engelse bullterrier reu Zorro, Engelse bullterrier teef Pepper en Exoric poes Dolly. Een bont gezelschap .
Ik heb veel familie rondom Melbourne. Ons doel is te gaan wonen op The Mornington Peninsula. Eerst in loondienst werken om vervolgens voor onszelf te beginnen, dat is in ieder geval het idee.
Enrico is chef-kok (Franse en Mediterranean Keuken), ik ben kwaliteitsmanager en auditer (ISO9001:2015). ik ben momenteel nog werkzaam voor een stichting die landelijk de kwaliteit binnen de advocatuur probeert te bevorderen door middel van audits, keurmerk, peer review, intervisie, intercollegiale toetsing, deskundigheidsbevordering, handboeken en KTO's. Niche werk, maar wel ontzettend leuk en interessant. Het liefst zou ik iets gelijkwaardige in Australie gaan doen, maar daar moet ik me nog in verdiepen. Om te starten zal ik in de horeca gaan werken.
Nou, tot zo ver iets over ons. Alle tips, ideeën en dergelijke zijn van harte welkom!
Groeten,
Ingrid & Enrico
IN ENGLISH
Hi!
My name is Ingrid and my husband Enrico and I want to emigrate to Australia. We want to bring our furry kids: Persian cat Miep, English bultterier Zorro, English bull terrier bitch Pepper and Exotic cat Dolly. Quite a mixed company.
I have a lot of family in the Melbourne aerea. We want to live on the Mornington Peninsula. The idea is to start working and later start a business of our own. If we can.
Enrico is a chef (French and Mediterranean quisine), I am a quality manager and auditor (ISO9001:2015). I am currently working for a foundation that promotes quality among lawyers through audits, a quality mark, peer review, intervision, intercollegial review, education, online instruction books and client satisfaction research. It's a niche job, but very nice and interesting. I would love to work in the same industry, but will start in the restaurant industry because I have lots of experience there too.
Well, that's it for now. All tips and ideas are very welcome!
Regards,
Ingrid & Enrico
Last edited: