VPRO lanceert acht nieuwe radiokanalen op internet

Lost

Administrator
www.nu.nl said:
VPRO lanceert acht nieuwe radiokanalen op internet

Uitgegeven: 27 februari 2004 20:21
RIJSWIJK - De VPRO breidt zijn activiteiten op internet fors uit. Maandag 1 maart lanceert de omroep acht nieuwe radiokanalen, waar liefhebbers van alternatieve pop 24 uur per dag terecht kunnen voor non-stopmuziek van hun eigen voorkeur.

De hedendaagse techniek maakt het volgens de VPRO mogelijk om via internet meerdere stations in het leven te roepen. Een aantal kanalen (voor punk, metal en R&B) zijn nauw verbonden met programma's op 3FM. Andere kanalen richten zich specifiek op stromingen als Americana en roots, die op de reguliere radiozenders nauwelijks aandacht krijgen.

De nieuwe webstations worden een onderdeel van het bestaande muziekportaal van de VPRO '3voor12'. Deze site trekt 240.000 bezoekers per maand.

(c) ANP
Helaas zijn het non-stop muziekkanalen. Gelukkig is radio 1 ook via internet te ontvangen: http://www.omroep.nl/radio1/live20.asx.

Laat eens weten naar welke Nederlandse internet stations jullie luisteren.
 

Sander

XPdite Hero
Eigenlijk luister ik naar geen één internet radio station. Maar het is wel een idee voor als we straks in Aus. wonen. Kun je op de hoogte blijven van het nieuws in NL.
 

neo

New Member
De BVN (www.bvn.nl) zend ook uit over kabel/satelliet zodat je tock nog bij kan blijven van wat er allemaal gebeurd. Af en toe kun je ook een urrtje nederlandse radio ontvangen op de FM als onderdeel van een cultureel programma.
 


OFX
Top