Waar is nog behoefte aan op toeristisch gebied en waar...

Marika

XPdite Sponsor


Wat ik heel graag zou willen weten van ervaren Australie-gangers is, waar is nog behoefte aan op toeristisch gebied en waar (in Queensland).
Het ´probleem´ is dat ik graag een bed and breakfast of kleinschalige vakantie-accomodatie wil opzetten.
Aangezien ik zelf nog nooit daar geweest ben moet ik alle informatie van het internet afhalen. Het meest logische zou zijn om eerst zelf rond te reizen voor we gaan ( via skilled visum van mijn hubbie, hoop ik) maar dat gaat niet. Ik zou daar als we er eenmaal zijn kunnen gaan rondkijken maar ik moet het gebied toch enigsinds inperken, het idee is ergens tussen Cairns en Brisbane maar dat is zo´n enorm gebied. We willen namelijk proberen of mijn man gesponsord kan worden en dan zit je toch langere tijd aan een bepaalde omgeving vast, bovendien wil ik mijn kinderen die het toch al moeilijk vinden niet na relatief korte tijd weer verkassen.

Dus: is er behoefte aan comfortabel maar kleinschalige plekjes, aan het strand of juist aan een doorreisroute. Zijn er misschien wel van die plekjes maar zijn er dan geen restaurants bij, of is het niet toegankelijk voor kinderen. Is er wel veel in Cairns maar bijvoorbeeld veel standaard hotels of alleen backpackersplekjes in Bisbane e.o?

Dus wat is er nog niet/te weinig en waar, heeeel graag jullie reacties !!

Marika
 
Hoi Marika,

Ik denk dat er weinig mensen rondlopen die een soort marketingsscore in hun hoofd hebben over waar er wel en geen behoefte aan is. Backpackers zitten in hostels, B&B's trekken ander publiek. Als je hier nog nooit geweest bent, lijkt het me een onbegonnen zaak om even een B&B op te zetten - althans, als je er eentje wil bóuwen. Wil je er eentje kopen, kijk dan hier: http://www.lifestylesales.com.au/ , daar staan ze te koop.

Succes,

Irene :)
 
En deze: http://www.commercialrealestate.com.au

en deze: http://www.resortbrokers.net/

Makkelijk gegoogled op: 'hostels for sale Australia'

Tjuus!
 
Hoi Irene,

Ik verwachtte ook geen marketingscore. Wat ik graag wil weten of mensen zelf iets gemist hebben tijdens rondreizen en/of vakantie´s op het gebied van accomodatie.

Verder, bedankt voor de tip!

groetjes,

Marika
 
Back
Top