Wat doe je met je huis (in Nederland)

Amulya

New Member
Als je naar Australie gaat? Wij weten het nog steeds niet helemaal. Verkopen is natuurlijk makkelijker, maar dan verbrand je al je schepen achter je. Verhuren leek een optie (dan kan je zelfs wat extra bij verdienen), maar daar zitten ook haken en ogen aan. Wat doen jullie?
 
"Amulya said:
Als je naar Australie gaat? Wij weten het nog steeds niet helemaal. Verkopen is natuurlijk makkelijker"]

hoi hoi,

Ik weet niet waar je woont en of er veel vraag is om het te verhuren en of je al een langere tijd woont en of je overwaarde hebt en dat geld weer nodig hebt?? Dat zijn allemaal dingen die meespelen.

Wij gaan het onderverhuren in Adam. (als alles door gaat natuurlijk). 1 verdieping houden we zelf, zodat als we 1 keer per jaar teruggaan voor 2 maanden in de zomer ofzo een eigen onderkomen hebben. Plus onroerend goed is een goede investering, nog steeds. Dus het blijft ook de waarde houden.

Het is wel zo, dat als je het wilt onderverhuren, goede contracten moet hebben en dat je een termijn afspreekt. Dus als je nog niet alle schepen wilt verbranden het eerst voor 1 jaar verhuurd. Er zijn ook bureaus die het kunnen beheren voor jullie, daar betaal je dan wel een percentage voor. Of je ouders......

Veel sucses :)
 
"Amulya said:
Als je naar Australie gaat? Wij weten het nog steeds niet helemaal. Verkopen is natuurlijk makkelijker"]

We verkopen het huis. Het ziet er nu naar uit dat het huis al verkocht is voordat we een visum hebben. Ons huis zit in een zeer aantrekkelijke prijscategorie (<200K). We moeten misschien nog tijdelijk een huurwoning vinden.
 
Back
Top