welk bureau te kiezen?

manon

New Member
Hallo, nieuw op het forum en hoop op veel nuttige info en misschien gezellige contacten in australie in de toekomst, wie kan ons ( man, ik en 2 kinderen van 2 jaar en 6 maanden)  helpen met het kiezen van een bureau om ons te begeleiden in het visumtraject? Het zijn er zoveel , zou graag wat ervaringen horen om de beste eruit te kiezen. In september gaan we voor 3 maanden naar australie om ons te orienteren op onze nieuwe woonplek, maar ondertussen willen we wel de visumaanvraag opstarten. Mijn man is 50, dus al te lang kunnen we niet meer wachten. We gaan voor een investorsvisa. Alvast bedankt!
 
Dag Manon,

Een ieder heeft zijn of haar ervaringen met zijn agent. Maar als je het ons vraagt, ga naar Buysse Immigrations in Culemborg.

M.vr.gr.
Perthpete
 
Er zijn al een paar draadjes waar mensen hun gal spuwen over bureau's en waar mensen bureau's de hemel in prijzen.
Zoek maar eens op 'emigratiebureau'.
 
Kan het niet vaak genoeg zeggen:
www.australia-migration.com
Super mensen, zoveel informatie, heel deskundig en altijd direct antwoord!
 
Hi Manon,

Wij werken samen met  move2australia (www.move2australia.com.au), echt Prima (ja, met hoofdletter  :)) service, niks dan goeds te melden over Rob en Marijke. Dit hebben echter meer mensen door en daarom hebben ze op dit moment een klantenstop. Je kunt op de website precies lezen hoe of wat...

Groetjes,
Lela
 
Back
Top