LaStaVaZa van Lamarck

Goed op dreef!
Wel prettig dat ze naar de school om de hoek gaan. Lekker compact, meer tijd om te genieten!
Nu nog een baantje erbij en je hebt alles op de rails!
 
zo, even een update. We hebben nl vandaag allebei een job interview!
Op zich heb ik nu wel werk, maar dat is een contract van drie maanden via een agency (nu twee keer met drie maanden verlengd) dus dat geeft weinig zekerheid. Deze job is is voor 12 maanden met kans op verlenging van nog eens 12 maanden dus da's een verbetering ;).
Het is allemaal erg onzeker op het moment binnen de uni. Grote reorganisatie van de ICT-afdeling, dus veel vacatures maar ook veel gegadigden en vooral ook veel geroddel :p.
Manlief heeft een tijdje niet gesolliciteerd voor de kinderen. In november is hij serieus gaan kijken maar er waren in zijn vakgebied vrijwel geen vacatures! Tamelijk frustrerend, maar gelukkig is dat nu na de kerstdip weer wat bijgetrokken. Het zou mooi zijn als hij ook snel aan de bak kan.
En de kinderen gaan dinsdag naar hun nieuwe school....
Dus we zijn best wel een beetje zenuwachtig met zijn allen.

Weer een hoop nieuwe dingen dus. Met een beetje geluk is het daarna even klaar en komt er wat meer routine.

Overigens is de planning ook weer geweldig. We hadden m'n schoonfamilie over de vloer, hartstikke leuk natuurlijk, maar ook onhandig want daardoor konden we niet op vakantie. Nu hadden we nog 1.5 week over nadat ze terug op het vliegtuig zijn gestapt, en dus zijn we de dag erop meteen met de tent vertrokken. Om nu weer een dagje thuis te zijn voor die interviews! We hebben de tent maar laten staan, dus vanavond slapen we weer daar.
 
Geweldig! Zat toevallig vandaag te denken: 'rustig aan het zuid-australische front'. Maar gelukkig is geen nieuws goed nieuws!
 
1 duim mag stoppen: kreeg een telefoontje en ik heb hem gekregen. Nu hubbie nog... ze hebben wel al zijn referenten benaderd dus dat is al positief.
We zijn vandaag weer teruggekomen, deze keer met alle spullen. Nu opruimen.
Gisteren trouwens nog de Tour Down Under 'gedaan' in Aldinga, dat was niet de finish maar ze kwamen drie keer langs, met alles erop en eraan. Was erg gezellig!
 
Same here! Wat ga je uitvoeren? Even stoppen met opruimen, eerst ons op de hoogte stellen ;)

Maar natuurlijk ook: Gefeliciteerd!!! :up:
 
Wiehaaa wat goed, gefeliciteerd!! En ja ben ook benieuwd waar en wat je gaat doen!
En op wat voor functie heeft Je hubbie gesolliciteerd?
 
Dat klinkt allemaal heel positief en uitdagend.
We zijn natuurlijk razend benieuwd of duim 2 ook mag stoppen vanwege een positief bericht.
Good luck!!!!!!
 
Back
Top