Australische restaurants in Nl

Ook in Nl zijn er een aantal Ozzie restaurants, eetcafe's en zelfs een beach bar..Wie is er wel eens geweest en wat vond je ervan?

http://www.australiandiningandwining.nl/
http://www.southern-cross.nl/
http://www.skyline13.nl
http://www.billabong.nl
www.eetcafe-boomerang.nl
 
Australianwininganddining in Alkmaar zijn we wel eens geweest.
Het eten was goed, niet heel speciaal.
Ik miste het australische sfeertje, een BBQ in de zaak bijvoorbeeld, er hangen wel veel australische atributen. Het is een klein restarant, maar toch niet echt knus.

groetjes  Johan 
 
Skyline in Zandvoort zijn we met een forum uitje geweest. (die generatie zit nu zo'n beetje in zijn geheel al wel downunder)
Was gezellig ondanks het rotweer, maar kan ook door het gezelschap zijn geweest!
Het is alweer 4 jaar geleden, dus kan me niet veel meer herinneren van het eten. Was wel gewoontjes volgens mij.
 
Southern-Cross in Heemstede is heel goed. Eigenaar en kok, Pete, is van Sydney.  Een nadeel: het is zo gewild dat je een tot twee weken van te voren moet reserveren (als je in het weekend wilt eten misschien wel 3), dus spontaan even op een mooie zomeravond in de eettuin van SC een hapje eten is er niet bij. Maar dit is geen reden om daar niet een keer te gaan eten.

Groet,

Frank
 
We zijn de afgelopen jaren herhaaldelijk in Southern Cross geweest, echt niet van deze planeet zo lekker. Zo lekker hebben we hier in Perth nog nergens gevonden...!
 
Hoi,

Een hele tijd geleden hadden we in Doetinchem(gld.) ook een australisch restaurant maar dat viel vies tegen. een heel groot bord met een klein beetje eten.

Inmiddels is dit restaurant ook weg. Het naastgelegen Mexicaanse restaurant heeft het erbij getrokken om hun eigen restaurant uit te breiden.

Groetjes Heidi
 
Vorige week in eetcafe 'walkabout' geweest in Breda. Open sinds 10 juni 2009. Lekker gegeten (emu), 'cosi' interieur, Australisch bier en leuke bediening!

http://aussiepub.hyves.nl/

Groet,

Wim.
 
Is de Walkabout Australisch  :shock: ... Haha ben daar zo vaak geweest met uitgaan..
 
Jaah de walkabout is echt wel Australisch! Wist alleen niet dat je daar kon eten, ik kwam er ook alleen maar om te stappen. Hmm maar eens een keertje gaan proberen dan!
Alleen open sinds 10 juni 2009? Volgens mij zit het er al jaren! Maar dan is misschien het eetcafe-idee net nieuw dan..
 
Ja dat 10 juni 2009 kan niet.. want daar ben ik (en adrienne) 2 jaar geleden nog geweest met het intro kamp van school..
 
Volgens mij hebben jullie het over een andere Walkabout.  Deze is echt pas sinds kort open. Zie ook de Hyves link in mijn vorige bericht. Omdat ik af en toe nog wel eens in de Ierse pub daar tegenover kom weet ik zeker dat hier voorheen een andere zaak zat. Ook gaf de serveerster aan dat nu met een beperkte kaart werd gewerkt omdat de keuken nog in de opstart fase zit.  :smile:
 
Jah ik zag op hun hyves dat ze tegenover de grote kerk zitten (of om en nabij..) Dus het zal dan misschien een 2e (eet)vestiging zijn voor ze..of zoiets..?Want de stijl is wel helemaal hetzelfde, ik ben benieuwd! Lijkt me wel leuk om eens te gaan eten!(kunnen we in de stemming komen Gwen;))
 
[quote author=adrienne link=topic=10049.msg141874#msg141874 date=1246390588]
Lijkt me wel leuk om eens te gaan eten!(kunnen we in de stemming komen Gwen;))
[/quote]

Goed idee adri! Wanneer wil je gaan? Roep maar een datum!
gr
 
Hej ladies, zullen we anders een keertje afspreken in Walk About? Adrienne, kan je gewoon met me meerijden hoor!  :up:
 
[quote author=adrienne link=topic=10049.msg141919#msg141919 date=1246435177]
Ja dat vind ik een leuk idee! Effe datumpje prikken dan!
[/quote]

10 juli, 14 juli of op een zaterdag?
 
Back
Top