evisitor 651 foutmelding

Hebben we ook aan gedacht. Maar verlies je dan niet het sociaal contact? Anders kom je in de hostel en is er altijd wel iemand om tegen te praten die iets kan vertellen over zijn ervaringen in australië. En zo komen we ook meer te weten he.
 
Camper en contact verliezen? Nee echt niet. De mooiste verhalen heb je bij het kampvuur. Echt ik vind het super kamperen.
Zeker Oz is er bij uitstek het land voor. En de zogenaamde grey nomads kunnen je het één en ander vertellen over hun land hoor.
Iedereen heeft wel wat te melden op een camping, praatje maken zit bij de prijs in en dan heb je nog het avontuurlijke wild kamperen natuurlijk.

Bovendien heeft de jeugd tegenwoordig meer tijd voor social media dan voor sociaal contact.
Gelukkig zijn er al wel hostels die een anti smartphone beleid voeren.
 
Same here, met een kleine camper en/of tent. Dan koken in de campers kitchen op de camping. Man op een gegeven moment wil je gewoon even een avondje alleen zijn en rustig koken/eten :p

Nee je zult niet snel verstoken zijn van sociaal contact in OZ :up:
 
Wij hebben ook steeds op campings gelogeerd, 1ste reis met tent en 2de met camper en geloof mij, er komt altijd wel iemand vragen van waar je komt (want ze horen je in een andere taal praten) Aussies zijn niet zo verlegen en op zichzelf als Belgen :D Vooral in de campkitchen vindt het sociaal gebeuren plaats. Ook onderweg kan je in gesprek geraken met een Aussie en spontaan op de koffie (of thee) uitgenodigd worden. En 4000 km op 4 weken is helemaal niet veel hoor! Wij deden er 8000 in nog geen 6 weken en wij hebben niet het gevoel gehad 'gehaast' geweest te zijn. We hebben veel gezien van Australië en veel mensen leren kennen. En onze volgende reis zullen we op dezelfde manier plannen :up: O ja, het is idd het nummer van je reispaspoort dat je moet invullen.
 
Last edited:
De eerste keer Melbourne - Cairns en de 2de keer Perth omhoog langs de kust (o.a. Monkey Mia) en dan via Pilbara (binnenland) terug naar beneden via Newman tot in Albany waar we een walviscruise gedaan hebben, gewoon prachtig. Dan terug via de Westkust naar boven naar Perth. Wel veel afgeweken naar het binnenland enz, o.a. kennissen gaan bezoeken in Nyabing op een sheepfarm outback en een farmstay gedaan ook in de outback ongeveer 30km van Yalgoo :up: Wij streven er altijd naar om zoveel mogelijk te zien, maar het mag geen race worden natuurlijk.
 
Last edited:
Hebben we ook aan gedacht. Maar verlies je dan niet het sociaal contact? Anders kom je in de hostel en is er altijd wel iemand om tegen te praten die iets kan vertellen over zijn ervaringen in australië. En zo komen we ook meer te weten he.
Zou lekker met camper gaan als je kunt! Die verhalen van andere backpackers over wat ze hebben gezien en gedaan, komen je op den duur de neuzengaten uit hoor.... veel leuker om juist buiten de bekende backpack-paden te treden als je het mij vraagt!
 
Back
Top