Ik ben Bobbie!

Bobbie

New Member
Hallo. Ik ben Bobbie en ik zal me ook even voorstellen. Ik ben 33 en ben verpleegkundige van beroep. Ik wil heel graag emigreren naar Australie. Op dit moment ben ik nog volop bezig met het verzamelen van allerlei informatie. Ik vind het hartstikke leuk dat dit forum nu bestaat. Ik hoop ook dat er snel meer mensen komen om lid te worden. Zo kunnen we elkaar goed helpen denk ik. Dus.... meld je aan! Lijkt me hartstikke gezellig.
 
Welkom Bobbie! Ik vind het hartstikke leuk dat je zo enthousiast bent over dit forum. Zoals je al gezien zult hebben is het forum kraak-nieuw en kunnen we veel nieuwe leden gebruiken. Als je dus nog mensen kent die geïnteresseerd zijn... :wink:

Heel veel plezier op het forum!
 
Anonymous said:
Welkom Bobbie! Ik vind het hartstikke leuk dat je zo enthousiast bent over dit forum. Zoals je al gezien zult hebben is het forum kraak-nieuw en kunnen we veel nieuwe leden gebruiken. Als je dus nog mensen kent die geïnteresseerd zijn... :wink:

Heel veel plezier op het forum!
Ehmm... ik was even vergeten in te loggen :p. Het bericht is van mij. Nogmaals welkom op het forum!
 
Ik hoop dat deze site inderdaad drukker wordt. Ik wil ook emigreren naar OZ. Ik zou graag iemand spreken die daaar ervaring mee heeft.....

Groeten,

Shibby
 
Hallo! Ik ben Aussielover, 35 jaar, verpleegkundige en ik denk dat ik volgende week eindelijk mijn visumaanvraag ik kan dienen! Ik wil dus naar Australië emigreren. Ik ben er nog niet over uit waarnaar toe.
 
"Aussielover said:
Hallo! Ik ben Aussielover"]

Hoi! Wat leuk dat jij ook naar Australie toe wilt. Heb jij HBO-V gedaan of de inservice opleiding? Ik heb inservice-a gedaan en dat geeft nogal wat moeilijk heden. Ik ben erg nieuwsgierig naar je antwoord.

Groetjes, Bobbie.
 
He Aussielover,

Met wat voor soort visum ga jij naar OZ? Ik heb namelijk een HTS opleiding bijna af en wil ook erg graag naar Australie om daar te werken/wonen...

Kost het je veel moeite om zo'n visum te regelen?

Groetes,

Shibby
 
Yup! het kost erg veel moeite en energie om het een en ander uit te zoeken en te regelen en ik verwijs je hiervoor naar een internet site die erg handig is om door te lezen: www.emigratie.pagina.nl en klik het prikbord aan, zoek wat je wilt weten op naam en je zult zien dat er erg veel berichten gepost worden over Australië. Ik heb namelijk te weinig tijd en teveel last van mijn rug momenteel om erg veel achter de pc te zitten typen!

Ik ga in 1ste instantie voor een Skilled Migration Visa.
 
Shibby en Aussielover, welkom op het forum!

Ik ben zelf ook bezig via het skilled migration programma een visum te krijgen. Alhoewel ik al een aantal jaar niet meer als docent werk, probeer ik in Australië als docent aan de bak te komen. Ik heb in december mijn academic-IELTS test gedaan (als je als docent wilt gaan werken moet je de academic test doen en voor alle onderdelen minstens een 7 scoren). Ik had over 1 onderdeel mijn twijfels of ik hem gehaald had (met minimaal een 7), maar gelukkig... het bleek dat ik mij voor niets zorgen had gemaakt :wink:.

Op naar de volgende horde...
 
Senks, Lost, voor je welkomstberichtje! Ik moet 13 maart a.s. mijn IELTS afleggen! Spannend! Ik krijg vandaag mijn vertalingen terug en morgen moet ik naar de notaris voor het certificeren van het geheel! Dan kan ik mijn aanvraag naar mijn migration agent sturen! Hopelijk heb ik 'mijn huiswerk' goed gedaan!
 
"Aussielover said:
Senks"]Ik hoop zo voor je dat het lukt, maar ik heb heel erg mijn twijfels. Je moet je namelijk registreren bij de ANCI om te mogen werken als verpleegkundige. Als inservice maak je eigenlijk geen kans, alleen als je HBO-V hebt gedaan. Maar ik zal zeker voor je duimen. Hou je me op de hoogte. Veel succes voor je IELTS examen. Bij wel migration agent zit jij?
 
Hoi Bobbie! Ik deel je twijfels. :( Ik zal bij de ANCI een assessment laten doen dus dan hoor ik het wel. Ik zit bij The Immigration Group.
 
Aussielover said:
Hoi Bobbie! Ik deel je twijfels. :( Ik zal bij de ANCI een assessment laten doen dus dan hoor ik het wel. Ik zit bij The Immigration Group.
Ik duim voor je. Laat het weten hoe het gegaan is. The Immigration Group zit toch in Amsterdam?
 
{The Immigration Group zit toch in Amsterdam?} Nee, joh, die zit in Perth!! In Amsterdam zit een bureau met een heel slechte reputatie dus nee bedankt, daar wilde ik niet naar toe!
 
"Aussielover said:
{The Immigration Group zit toch in Amsterdam?} Nee"]J daar wilde ik je dus voor waarschuwen. Ik was ook erg moe toen ik dat schreef. The Immigration Group heeft gelukkig wel een goede reputatie. Ik ben heel erg nieuwsgierig hou het gaat. Als het positief verloopt ga ik denk ik ook met hun in zee. Dus ik blijf je volgen! :D
 
Je krijgt vaak waar je voor betaald :wink:. Wat doet een bemiddelingsbureau eigenlijk? Ik bedoel: wat krijg je voor die 4000 AUD? Heb je echt meer kans op een visum als je zo'n bureau in de arm neemt? Ik heb mezelf nooit in die bureau's verdiept.
 
Nee , zo moet je het dus niet zien! Het maakt niet uit of je het zelf doet, een bureau neemt dat goedkoop of duur is of je meer of minder kans maakt op een visum! Het is een leidraad door het oerwoud van de wetten en regeltjes op het verkrijgen van een visum in Australië. Maar ik denk dat je jezelf beter eerst kunt orienteren. Vraag bij verschillende migration agents een advies, de eerste contacten zijn altijd gratis en helpen je vaak op het goed spoor! Dan kun je zelf beter beslissen of je hulp van een agent nodig hebt ja of nee en in hoeverre dan.

Hier zijn wat migration agents die ik heb aangeschreven en op mij een goed indruk maakten:
1) AAA Australian Migration agent: Tricia McAulay
2) Australian Migration Specialists agent: Parris Kazacos
3) Austimmigration.com.au agent: George Lombard
4) Migration exopert.com agent: Arbel Givargis
5) overseas-emigration.co.uk agent: Mark Welch
6) GoMatilda agent: Alan Colett
7) The Immigration Group agent: Jan Friar

Ik heb nog vééél meer nuttige sites maar ik hoor het wel als je die wilt! Als je je emailadres geeft zal ik het je mailen! :D
 
Back
Top