Onze weg om eindelijk dat FACKIN" klote IELTS te halen!!!!

Lorsa82

New Member
http://www.immi.gov.au/FAQs/Pages/how-can-i-prove-i-have-competent-english.aspx

Cambridge mag vanaf dit jaar ook. Maar dat is dus voor het visum. Ik weet niet of de AASW dat ook zal accepteren.

Oh en ik heb wel eerst gehoord dat sommige skill assessments het ook accepteren als je score in verschillende testen gehaald hebt die max 3 maanden uit elkaar genomen zijn. Mss toch even AASW mailen hierover?
Beste Gwen,

Ook wij zitten met het feit dat mijn man voor alle onderdelen een 7 moet halen. Dit is voor het puntentotaal (DIAC). Afgelopen vrijdag heft mijn man zijn testresultaten gekregen. Hij heft echt weken, iedere dag, veel geoefend. Nu blijkt dat hij 2 x een 7,5 heeft, 1 x een 7 en 1 x een 5:-(!! En die 5 voor 'writing'). Terwijl hij bij de eerste test WEL genoeg gehaald had voor 'writing' (een 7,5)! Hij kan het niet geloven. Maar een 're-mark' opvragen zal hem geen 7 gaan geven. Nu las ik dat het mogelijk is om verschillende testscores naast elkaar te leggen? Zou dit ook een optie kunnen/mogen zijn bij de DIAC?
Want het is zo'n geldklopperij! Ik weet zeker dat hij het in zich heeft. Hij is heel goed in Engels. het zijn echt van die momentopnames. Zo oneerlijk. Dat maakt mij dan weer zo kwaad als ik hoor hoe veel Aziaten die wel geëmigreerd zijn, zich verstaanbaar maken.

Alvast bedankt voor je reactive.

Vr groet, Lorsa82
 

Katjavdl

XPdite Sponsor
eerlijk is het proces lang niet altijd helaas, maar daar kunnen we met zijn allen niks aan veranderen. Vergelijken heeft dan ook geen zin. Wellicht nog maar een nieuwe poging wagen onder het motto 3keer....het is een paar honderd euro, maar dat is een schijntje op het hele bedrag van emigratie natuurlijk. Onze @Gwen heeft al heel wat mensen op weg geholpen met haar bestandjes. Wie weet kunnen jullie daar wat mee?
Succes in ieder geval en niet opgeven! En Aziaten zijn hier inderdaad ruim aanwezig, daar kun je niet omheen.
 

Gwen

XPdite Sponsor
Hoi Lorsa,

Dat is balen zeg!!!! Voor zover ik weet accepteert DIBP geen opeenvolgende testen :-( Ik denk dat er niets anders op zit dan dat je man het opnieuw probeerd. Ik kan je zeker mijn writing bestand sturen. Heeft mij van een 6,5 naar een 8 geholpen. PB even je email adres :)
 

Mountains

XPdite Sponsor
Wauw!!! Topnieuws!!!

Zo'n remark heeft toch een "laatste strohalm" imago, maar verdomd, je zult hem maar krijgen!
Heel, heel blij voor jullie! Al die boeken het raam uit jiiihaaaa!
 

Red dust

Well-Known Member
Wauw!!! Topnieuws!!!

Zo'n remark heeft toch een "laatste strohalm" imago, maar verdomd, je zult hem maar krijgen!
Heel, heel blij voor jullie! Al die boeken het raam uit jiiihaaaa!
Nee niet het raam uit, volgens mij zocht iemand anders hier nog boeken! Van harte!
 

Guitarman

Active Member
Aangepast!
Mochten er btw nog mensen zijn die heel erg moeite hebben met die "all 7's on academic".
Wij hebben 2 adviezen: Mocht je in aanmerking kunnen komen (via specialist) dat je ADD/ADHD/Dyslexie hebt en dit duidelijk in een bewijs stuk kan overhandigen. Met daarin duidelijk op welke onderdelen (van de IELTS) je aandoening je benadeelt, dan is er van alles mogelijk met extra tijd. Hier staat bijzonder weinig over op het internet, en British Council is helemaal summier (min punt).
Punt 2 is algemeen. Er is in NL maar 1 leraar die je hier bij kan helpen Slavica van Apeldoorn, te Leiden.
De rest is keihard studeren!!!
 


OFX
Top