Strengere regels rondom 457 visum vanaf 14/09/2009

Miekie

New Member
Beste allemaal,

Wilde hem toch even met jullie delen. Wij zijn bezig met een 457 visum en alle onze stukken liggen bij de overheid en worden as we speak beoordeeld.

Nu werden wij vanmorgen gebeld door onze agent die met ons dossier bezig is in Australie en die zei : Er is afgelopen maandag iets veranderd in de wetgeving, waardoor we nu extra letten op de ziektekosten verzekeringen. Letterlijk betekent dit dat we eisen dat we Private Insurance regelen en dat we daarvan het bewijs moet aanleveren, samen met een bewijs van inschrijving bij Medicare.

Maar dat is vreemd, want Medicare kan pas als bij aankomst. Dat beseften ze zelf ook wel en die agent gaf aan dat ze zelf ook nog niet precies weten wat er precies gaat veranderen in het aanleveren van stukken ed en dat de regels nog niet precies bepaald zijn, alleen dat er iets gaat veranderen, omdat ze het niet handig vonden dat voor 14/09 de werkgever verantwoordelijk was voor medische kosten.

Wij moeten nu een kopie van onze zorgpas aanleveren (het bewijs dat we hier nu netjes verzekerd zijn). En ook nog even een kopie van ons paspoort. Zit al in dossier, maar willen ze toch nogmaals hebben tegelijk met zorgpas.

De stukken die je extra aan moet leveren zijn niet zo heel spannend, maar wilde hem toch even delen.

Groetjes,
Annemieke
 
Back
Top