Tom Tom Navigatiesysteem

Lin

XPdite Sponsor
Ik heb voor Sander een navigatiesysteem gekocht. Tom Tom de laatste versie. Maar nu is dat ding alleen geschikt voor de Benelux. Heb al op de site van TomTom gekeken (jaja voor ik hem kocht!) en hij dekt ook 97% van Australie. Iemand enig idee hoe ik daar nu aan kan komen? Heb er totaal geen verstand van en vraag me dus af of ik dat van internet kan downloaden of iets dergelijks. Of dat misschien iemand me hier eraan kan helpen?

Groetjes Lin
 
Hoi Lin,

Ik weet dat er een tom tom kaart is van Australië!
En volgens mij hebben wij hem ook wel, maar dat zou ik even na moeten vragen aan Albert (hij gaat dus namelijk ook over de tom tom   :)).
zodra ik meer weet laat ik je het weten.

Groetjes,

Jacquelien
 
Wat ik nog kan toevoegen is dat er nu ook TomTom hier verkocht wordt. Maar het is nog wel nieuw (net als de senseo  :-D)
 
Hallo Lin,

Hier kan je heel veel over digitaal Australia vinden.
http://www.exploroz.com/Splash.asp

Gr. Ton
 
ik ben er begin dit jaar mee bezig geweest en kreeg toen van TomTom te horen dat er nog geen kaart van Oz was maar dat ze er mee bezig waren........... begrijp ik nu dat er wel een kaart is?  :)
 
Ja klopt hier heb je de Link http://www.tomtom.com/products/section.php?ID=82&Section=83&Language=8&TT=2a8dbb640e6d62636eafde8b62490a42

Groetjes Sander
 
De winkels die Tom Tom aangeeft daar kan ik niets vinden, wel hier:
http://www.expansys.com.au/product.asp?code=105858

Gr. Ton  :up:
 
Ton, ik zie geen Australische kaart voor de TomTom, wel USA maps. Kijk ik niet goed?
 
Op dit forum staat meer informatie,
http://www.mtekk.com.au/forums/viewtopic.php?p=34721

Gr. Ton  :up:

Sorry niet veel tijd om mee te zoeken  :|
 
garmin is een beter heb ik me laten vertellen is meer in detail en maar iets duurder wordt ook veel gebruikt in de watersport
 
Hoi Lin, ik denk dat als je iets gevonden heb, dan denk ik dat je ook gelijk naar een groter geheugenkaartje moet zoeken ik neem aan dat Australie nogal wat ruimte inneemt.

Ton

P.S.
Ik ben ook op zoek hoor dus als ik iets vind laat ik het ook weten.
 
Waarschijnlijk zullen we moeten wachten totdat een paar slimmeriken de kaart van Australie uit de TomTom GO hebben weten te vissen. De TomTom GO is nl. een apparaat (en dus niet de software TomTom Navigator), alhoewel de TomTom Go wel die software natuurlijk gebruikt. TomTom heeft dus aangegeven dat de kaarten van Australie niet beschikbaar komen voor TomTom Navigator 5, zodat je ze niet op een Compact Flash card of SD card kunt stoppen om in je PDA te gebruiken. Helaas maar waar....
 
Lin, er is vast nog hoop :-D denk maar aan de Senseo die nu de Australisch markt aan het veroveren is.... :up:  :lol:

Groetjes
Syl :)
 
Krijg toch de..........................ik heb net een pocket pc met Tom Tom aangeschaft. Hmmmm kan ik er dus nog een paar maanden van genieten en dan :smash:
 
:-D :-D settle petal!!! Wat zeg ik nou net, met die Senseo kwam het uiteindelijk ook allemaal goed! Nog even geduld en TomTom trekt vast ook nog bij :evil:

Tot nu toe heeft alles nog een heel positieve uitkomst toch??

Groetjes
Syl
 
Back
Top