LaStaVa Janneke N.

Wat een mooie samenvatting van jullie leven sinds jullie hier zijn komen wonen, met hoogte- en dieptepunten, maar gelukkig meer ups dan downs
 
Mooi verhaal.
Alle hordes zijn genomen.
Goed om te lezen dat jullie een nieuw thuis hebben gevonden. :up:
 
Fijn om weer even wat te horen van de andere Janneke! Fijn dat het zo goed gelukt is een leven op te bouwen, een permanent visum te krijgen en wellicht nog wat aanhang uit NL over te laten komen...? :)
 
Wat een mooi verhaal en evolutie. Wij zijn hier pas en ook aangekomen op een 457 dat de ‘medische controle’ heeft moeten doorstaan (AHPRA en RANZCP). Ik had al zo’n vermoeden dat er een oorzaak moest zijn waarom ze zo ontiegelijk streng zijn op de hele procedure. We zijn er wel in geslaagd om nog net een klassieke 457 van 4 jaar te krijgen maar omdat de leeftijdsgrens van 50 naar 45 ingedaald moeten we voor einde van jaar via ander visum (190) PR zien te krijgen.
ALhoewel: ondertussen beweren sommigen dat je als arts/Child en adolescent Psychiatrist altijd wel een manier/visum vindt om te mogen blijven omdat er zo’n tekort is (?)
Geweldig om zo’n open verhaal te lezen over een langere periode en de moeite wat alles kost maar zeker ok wat het allemaal oplevert!
Dank
 
Back
Top