Merry-go-round to & in OZ

grin.gif
grin.gif
Dat is echt niet leuk..maar je weet dat je op maandag geen post ontvangt he? Morgen komt tie vast!
afro.gif
 
Ik geloof je. (en praat jij even met mijn vriendin :evil: ) In ons gehucht lijkt er geen post te komen op maandag. De site van ' Tante Pos' verteld trouwens een ander verhaal:

Vrijwel alle poststukken die u voor de buslichting op de bus doet, worden de volgende werkdag bezorgd. Hieronder staat de overkomstduur overzichtelijk weergegeven:

Gepost op Bezorgd op
Maandag t/m vrijdag > de volgende dag
Zaterdag/zondag > maandag
Vrijwel alle poststukken die u voor de buslichting op de bus doet, worden de volgende werkdag bezorgd.

Maar bij ons niet blijkbaar :( Nou vandaag dan! :roll:
 
rapapa rapapa rapapa

Listening: 9
Reading: 7
Writing: 9
Speaking: 8

Overall 8.5 :lol: :lol: :lol:

She made it !!!!! Echt heel goed van N. :humble: Ze heeft echt goed geleerd en eindeloos naar de BBC geluisterd in de auto.

Another one down, many too go ;) Maar nu eerst even een klein bescheiden feestje :cheer: :cheer:
 
WAUW!!! Hele mooie score!! daar zijn menig Xpditers jalours op!
afro.gif
afro.gif
afro.gif


  • IELTS...........tik
    afro.gif
 
:applaus: :applaus: :happysun: Super score! En nu -na dat verdiende feestje- vol goede moed de volgende horde!
 
Iedereen bedankt voor het meeleven :) Die 9 voor writing is echt een beetje bizar zeker gezien het feit dat N. soms een tikje dyslectisch is. We weten alle twee niet wat daar gebeurd is (touched by an angel?) :flying: Maar dat maakt niet uit! We zijn er blij mee!

FOL, 5 November?
 
Even een heel klein teken van leven;

Langzaam, heel langzaam schuiven we richting meer duidelijkheid (hopen we) En duidelijkheid kan ook een No Go zijn... ;)

Na de IELTS test verder met Vetassess. Dat gaat zeker niet vanzelf... Maar Rob doet ontzettend zijn best, en wij leveren elke keer weer trouw nieuwe info aan om de boel duidelijker en meer in ons voordeel te beslechten. Mocht dat niets worden is er nog een omweg via een nog hogere score op IELTS. Maar we hopen dat Rob Vetassess uit kan leggen dat 'the Misses' toch echt wel in aanmerking komt voor een OK ;)

Als er echt iets zinvols gebeurd laat ik het wel weer even weten!
 
En weer eens iets te melden: Rob melde dat ACT ook zijn sponsorlijst gaat aanpassen en ons beroep gaat van de limited list... naar de open list!

Geeft ons een klein beetje extra ademruimte. Of beter gezegd, als ons beroep na SA ook in ACT van de lijst gevallen was waren we wel een beetje uitgehobbied op visum gebied. Positief nieuws dus. Nu hopen dat Vetasses ook snel mee wil werken!!!
 
Back
Top