Merry-go-round to & in OZ

Hey Tim, nope nog niet. Vanaf einde January 'pas'.
Huur contract loopt af op 12 January, dan even de check van de rental agent, wellicht nog wat opvolging van de huurder en dan trekken wij er in :)

Ah dat is jammer! We hadden graag even langs gekomen. Misschien volgend jaar rond deze tijd :) succes met de verhuizing het klinkt als een militaire operatie.
 
Denk niet dat dit makkelijk werkt voor een verhuizing. Denk niet dat ze een paar dagen voor de deur willen staan in ACT en dan weer QLD. En wie gaat alles erin tillen en er weer uit?

Nee dit is een complete verhuizing. Niet een paar dozen of 1 auto.
Daarnaast moet het hier op een specifieke dag opgehaald zijn en op een andere weer afgeleverd. Dus ik wil 100% duidelijke afspraken met een gerenomeerd bedrijf. Niet een trucker met een gaatje over. (Want als tie dat gaatje kan vullen met een makkelijker ritje vergeet tie ons snel) Daarnaast nog de weg en driveway naar ons huis. Een lange truck kan daar nooit komen. Dus het wordt twee kleinere (of een Ferry vehicle die de spullen op en neer rijdt de laatste kilometers van de grote truck af) Zoals je ziet een bijna militaire operatie. 😉

(kreeg trouwens welgeteld 1 hele reactie op een request voor transport van de Unimog en/of de oude Land Rover, en dat met Posts of een paar FB groepen en een broker page.)
 
Misschien is het een troost: eenmaal in Queensland wil je niet meer verhuizen (tenzij naar FNQ natuurlijk)
;)

Nou... de komende 3 maanden verhuis ik graag ergens rond Port Macquarie.. daarna wel direct weer terug natuurlijk als de zomer weer voorbij is.
 
Zomaar even wat updates. Niets schokkends maar we hobbelen gestaag in de richting van een verhuizing.

January schijnt wel ons favoriete verhuis maand te worden. 4 jaar geleden arriveerden we op 21 January in Australia. Nu zullen we waarschijnlijk een klein weekje eerder in January in Queensland arriveren. Gek hoe dat zo loopt. Het voelt ook nog wel een beetje onwerkelijk. Maar net als 4 jaar terug gaat het nu ook vast goed komen 👍

Net als 4 jaar terug zijn we weer aan het de-clutteren. Al 4 fietsen en wat fiets onderdelen verkocht die we echt niet meer gaan gebruiken. Wat oude Defender wielen weg gegeven en zo zal er nog wel wat meer ‘oud ijzer’ weg gegooid gaan worden.
Wat dat betreft is 1x in de zoveel tijd verhuizen goed voor het weer terug brengen van de hoeveelheid verzamelde spulletjes.

Als we eenmaal in de Hinterland onze grote schuur gebouwd hebben (en vol hebben gestouwd) kunnen we nooit meer verhuizen denk ik... 😂
 
Last edited:
Back
Top