Tattoo

Morgen, om 11:30am heb ik een afspraak bij Tattoo You in Adelaide voor mijn tattoo!
Na lang wikken en wegen, haha, heb ik er voor gekozen om het Southern Cross te laten vereeuwigen op mijn rechtervoet.
Ik vind het nog steeds magisch dat ik dit sterrenbeeld elke avond kan zien, en het staat voor mij dan ook echt voor Australie (en waarschijnlijk niet alleen voor mij, aangezien het ook op de vlag staat, haha).
In ieder geval.. om nog even terug te komen op het draadje dat ik ooit gestart heb.
smiley.gif
 
hey Gwen,

misschien moet je eerst even dit artikel lezen voor je er aan begint...


http://www.google.com.au/imgres?imgurl=http://www.thepunch.com.au/images/uploads/southern_cross_tattoo.jpg&imgrefurl=http://www.thepunch.com.au/articles/my-southern-cross-tattoo-now-brands-me-as-a-racist/&usg=__h84uMyk8S-LLLPCVYQc61wxovGc=&h=270&w=470&sz=20&hl=en&start=11&um=1&itbs=1&tbnid=VYhzu--Rm9ZTdM:&tbnh=74&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dtattoo%2Bsouthern%2Bcross%2Bmeaning%26um%3D1%26hl%3Den%26tbs%3Disch:1
 
Wauw Gwen...wel een stap hoor
afro.gif


Als je nou maar niet ooit naar Nieuw Zeeland gaat emigreren
wink.gif


Maar wel gaaf hoor! Go for it
afro.gif
 
Als je nou maar niet ooit naar Nieuw Zeeland gaat emigreren
wink.gif


In dat geval zijn het gewoon 5 sterren, haha. Nee hoe dan ook, staat australie al voor een belangrijk deel in mijn leven. En daarom vind ik het southern cross ook zo passend, omdat het voor andere mensen gewoon wat sterren zijn, maar voor mij grotere betekenis heeft. Maar het ligt er niet zo dik op.


 
hey Gwen,

misschien moet je eerst even dit artikel lezen voor je er aan begint...

http://www.google.co...%26tbs%3Disch:1

Hmm ik denk dat je dat een beetje kan vergelijken, met wanneer Nederlanders de Nederlandse Vlag getattooeerd hebben, mensen ze zien als racisten, die alleen Nederlanders goedkeuren...
Beetje jammer dat sommigen zo denken. In Nederland weten veel mensen waarschijnlijk niet eens wat de 5 sterren zijn, maar hoe dan ook, staat het voor mij voor iets moois.
Heb je ook de reacties onder het artikel gelezen? Heel veel mensen zijn het er mee oneens.
Nog een voorbeeld is dat het merk 'lonsdale' in nederland gezien wordt als racistisch, terwijl het ontworpen is door een zwarte boxer.. Gewoon allemaal media shit. Hier in australie is lonsdale tenminste nog gewoon een merk..
Maar bedankt voor de eerlijkheid van het artikel nesje.
 
Ik ben ook benieuwd Gwen!
Ik denk voor de uitstraling dat het ook wel uitmaakt hoe je hem hebt. Loeigroot op je arm of rug, of zoals ik op tv eens zag je haar opgeschoren en eentje in je nek, dat is nog wel wat anders dan op je voet. Dan heb je hem toch meer voor jezelf vind ik.
 
:smile: Ro zit helemaal onder! Moet eerlijk zeggen dat het ook helemaal bij hem past. Ik daar in tegen heb al verschillende keren op de stoel gezeten en telkens op het laatste moment niet durven! :oops: Niet voor mij neergelegd. :wink: Ik vindt het super spannend voor je Gwen, zowiezo je eerste tattoo en dan nog Down Under laten zetten ook!! :up:
Hoorde van Ro dat je voet best pijnlijk is, maar tja, mannen en pijn! :wink:
Goodluck meisje, :smile: Betty
 
Bedankt iedereen!!
Aaarch het is bijna zo ver. Heb goed geslapen maar ben nu toch wel zenuwachtig
undecided.gif
..
Hihi, ik zal een foto plaatsen!
 
Eerst dacht ik.. ooh dit valt wel mee... toen werd het vervelend en toen pijnlijk
grin.gif
Zat telkens in mezelf te denken 'Relax, Relax!' .. want je moet toch je been stilhouden.. 1 ster deed verschriikkelijk zeer met de lijnen, en 1 heel zeer met het inkleuren.. maar ik leef nog
cheesy.gif

Uiteindelijk is de artist ongeveer een uurtje bezig geweest, dus het was nog goed uit te houden. Heb wel medelijden met mensen die echt mega tattoos laten zetten!! (ook al doen ze dat in meerdere keren).
 
Back
Top