Het grote EK topic

SUPER was het :up:
We hebben gezellig met Italiaanse/Australische vrienden gekeken , beter kan je het niet hebben.

@ Peter Zaterdagochtend speelt Nl om kwart voor  3 Perthtijd . Hopelijk net zo'n goede wedstrijd de oranje kleding ligt alweer klaar :lol:
 
ik heb de laatste vijftien minuten gekeken.... :grin: dat is niets voor mij maar je ontkomt er niet aan.
De rest van de wedstrijd hebben we een lange wandeling met de hond gemaakt, die kon nu lekker los
zonder dat we andere hondenbezitters tegen kwamen en wat een rust op straat :grin:
 
[quote author=Jan and Erna link=topic=8923.msg119170#msg119170 date=1213082818]
SUPER was het :up:
We hebben gezellig met Italiaanse/Australische vrienden gekeken , beter kan je het niet hebben.
@ Peter Zaterdagochtend speelt Nl om kwart voor  3 Perthtijd . Hopelijk net zo'n goede wedstrijd de oranje kleding ligt alweer klaar :lol:
[/quote]

Dank je!! Ik heb ondertussen al wel besloten om vrijdag niet op te staan, maar wel de uitzending op te nemen. En dan 's morgens vroeg een lekker voetbal ontbijtje!!
Live in de nacht opstaan bewaar ik nog effe voor de kwart en/of halve finales ... (optimistisch blijven effe he!!).
 
ik zou (als ik nu al in Aussie zou wonen) Er zeker me bed voor uit komen, zalfs als ik de dag erna gewoon zou moeten werken.
Dan was ik er maar wat vroeger ingegaan, maar ik zou geen minuut missen.

Verder: top wedstrijd, Italie kon helemaal niks!
Maar wat vinden de mensen trouwens hier van de verdediger Mathijssen?

(voor de mensen die het niet weten:) in NL is een soort rel om hem, omdat hij het zwakste punt van de verdediging is, en hij toch elke keer weer in de basis staat!


Nikki
 
[quote author=Jan Katers link=topic=8923.msg119162#msg119162 date=1213065129]
Joep, Kerry, Tjarco en ik hebben vanochtend (vanaf 4:45am) de wedstrijd gezien bij Joep thuis; als imbecielen  :p in oranje gekleed enorm genoten van deze puntgave wedstrijd!!  :up:

Zaterdagochtend ga ik zeker weer kijken!
[/quote]

Het was vroeg, maar absoluut de moeite waard!  :up: onnie dan?

Ik was zeer verrast met het frisse spel van Oranje. Zou van Basten dan toch gelijk krijgen? (Gezien zijn soms vreemde selectiebeleid.)
:lol:
 
ik denk dat hij weleens gelijk kan krijgen...
Niet dat ik dat zeg vanwege giosteravond (nou ja wel een beetje)
Maar t is 20 jaar na dato, dat zou tog weer een mooie tijd zij om m weer te winnen!
 
ja zou je altijd zien. zijn wij net weg uit nederland, gaan ze kampioen worden.

nou dan verzin ik hier zelf wel een feestje.
 
Was inderdaad vroeg Joep :grin:  Maar super wedstrijd om te kijken. De eigenaar van onze local Chinese stond ook om kwart voor vijf op de stoep (ja, ja we komen er erg regelmatig). 

Heb wel de hele dag met zo'n "doorgezakt" "zand-in-je-ogen" gevoel gezeten op mijn werk maar dat had ik er wel voor over.

Hey Ingrid, zie dat je je oorspronkelijke tekst een beetje hebt aangepast :up: doe je vrijdag avond een oranje t-shirt aan?  :grin:

Groetjes
Syl
 
Joehoe.. ik heb in ieder geval de (een) samenvatting gezien. OP SBS is elke dag een euro-overzicht uitzending (5.30 - 6.30 WST !!) Daarin was vanmiddag een ruim half uur samenvatting van NL, en daarna een korte samenvatting van Fra-Roe. Ik heb genoten!!! (van NL dan).

Ik moet wel zeggen: Alhoewel NL heel goed speelde (mazzeltje met dat eerste doelpunt toch wel wegens de wat onduidelijke regels, leek echt buitenspel) en (voor de verandering ook kansen afmaakte) was Italie ook niet slecht. Na ook Fra-Roe gezien te hebben zou het me niet verbazen als Italie uiteindelijk ook nog doorgaat naar de volgende ronde (samen met ons).

Natuurlijk ook een veelbelovende situatie voor het kijkgenot vrijdag: Frankrijk moet eigenlijk wel min of meer winnen tegen ons, dus een open wedstrijd lijkt waarschijnlijk !!!
 
Geweldig Resultaat, hier in leusden/amersfoort krijg je het gevoel of we al europees kampioen zijn!

Ga zo door,  :smile:
 
Heerlijk die nederlanders, Winnen we van Italië, zijn we nagenoeg al europees-kampioen, verliezen we, maken we geen kans.

Ach, dit hoort ook bij het voetbal-gebeuren, en dat is ook het mooie aan het voetbal, al zeg ik zelf!

Ben benieuwd hoe het met de nederlanders in Australië gaat!
 
http://livefooty.doctor-serv.com/

via deze site kun je live streaming kijken van de wedstrijden.
Sopcast installeren. vervolgens stream site #1 openen.
het kanaal live footy 11 is engelstalig (iig tijdens gre - swe)
 
Er was onduidelijkheid over de geldigheid van het 1e NL doelpunt Perthpete en ik dacht ook dat we mooi wegkwamen maar tot aan de FIFA aan toe is bevestigd dat het doelpunt geldig is  :up: Dus geen mazzeltje (achteraf)  :wink:
 
[quote author=Jan Katers link=topic=8923.msg119215#msg119215 date=1213135064]
Er was onduidelijkheid over de geldigheid van het 1e NL doelpunt Perthpete en ik dacht ook dat we mooi wegkwamen maar tot aan de FIFA aan toe is bevestigd dat het doelpunt geldig is  :up: Dus geen mazzeltje (achteraf)  :wink:
[/quote]

Ja, het schijnt dat artikel 4.11.2.22.33.44. (of zoiets) over de buitenspel regel iets zegt over dat je niet buitenspel kan zijn als een van de twee laatste verdedigers (vrije vertaling) het veld via de achterlijn verlaten heeft... De opmerking van de 'specialist' op SBS (Italiaanse keeper van AC Milan. misschien ex-keeper trouwens) was dat hij vond dat dat alleen kon gelden als die persoon zich vrijwillig teruggetrokken had over die lijn. En in deze situatie was hij min of meer onwillig over die lijn gegaan (ik weet al niet meer precies hoe het ging).... Maar uiteindelijk komt het er gewoon weer op neer dat de ploeg die zijn kansen afmaakt het meestal ook wint!!

Ik heb begrepen dat ITA-ROE eerst is, en dan wij pas weer. Dat is misschien jammer voor de wedstrijd zelf... Gaan we misschien weer teveel berekenen en zo in plaats van gewoon voor de winst te gaan ... Maar laten we ze de kans geven zich te bewijzen natuurlijk!!

OLEEEEE, OLEEEE.....
 
Wij hebben er Santanta sport voor genomen en na de wedstrijd om 0545 gekeken te hebben, was het die 30,00 dollartjes waard!!! HUP HOLLAND HUP!!!
Ik had er echt wel van gebaald als ik zon commentaar over de wedstrijd had gehoord en we hadden er niks van gezien. Volgende dag stond het hier ook in de Mx-krant (geloof dat dat de juiste naam is). Inderdaad doet SBS wel elke dag een uurtje, maar er gaat niks boven Live. Je moet er wat voor over hebben als je nog steeds oranje aangelegen bent en je woont hier he, vrijdagnacht weer vroeg op en heb vrij gepakt van mijn werk (aangezien ik op zaterdag om 6 uur moest beginnen en de wedstrijd tot 0630 duurt)
Super wedstrijd, al was de 2e helft zwakker als de 1e maar dat zijn we ook wel een beetje gewend van onze jongens he...
Zaterdag gaan we in Sydney kijken, in the Gaff...
Veel plezier allemaal, groetjes Angelique
 
okay dat was Italie, maar nu staat ons de vice-wereldkampioen Frankrijk te wachten...

Je kan je haast niet voorstellen dat we gaan winnen van de wereldkampioen en de vice-wereldkampioen in een week.....maar misschien is dit wel een van die toernooien die je een keer in de 20 jaar meemaakt :)
 
Back
Top