Ik irriteer me mateloos....

En dan heeft hij ook nog een side kick die een vreselijke negatieveling is en over alles klaagt..... <img src='http://forum.xpdite.net/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/huh.gif' class='bbc_emoticon' alt=':???:' />
 
Maar ik heb daar al jaren geleden een prima oplossing voor gevonden: niet luisteren!
In de auto zet ik de BBC op of een muziekje. Thuis meestal muziek. Komt ook omdat ik de meeste muziek op de radio vreselijk vind. Dus dan heb je kutmuziek (excusez le mot) afgewisseld met oeverloos dom geblaat. Daar pijnig ik mezelf alleen maar mee.
 
Heb weer even toestemming om achter de PC te kruipen.. Hiep Hiep HOera!!!

Mijn mantra: Nog maar 2 weken....

Vandaag een goede oplossing gevonden: Een binnenspeeltuin!!!! Kinderen gelukkig (het regende buiten) en ik gelukkig. Het was nl. zo'n enorme herrie dat praten niet meer mogelijk was :evil:

Ik ga gewoon door met ademen.... nog maar 11 nachtjes slapen :lol:
 
ghi, ghi, ghi..... je wordt vanzelf creatief.... Engelse kinderliedjes zingen met de kids? Dat al geprobeerd?

@Bloemetjes
heb geen CD speler in mijn auto alleen een casette mogelijkheid en mijn cassetes zijn zo oud en vervormd, dat wil niet meer lukken :lol:
 
Neee... your joking! Vinden jullie Evers niet leuk? Ik vind hun kei gezellig!Maar ja, ik loop dan ook al tegen de veertig ( ieuwwww wat eng om dat hardop te zeggen!!!! ) en hou van puber grapjes :p
 
Mèn, ik irriteer me mateloos aan Telstra :/ Heb ze al drie keer gebeld om zoiets ogenschijnlijk simpels als line rental voor elkaar te krijgen, maar ze presteren het steeds om de boel te vernaggelen. Nu sturen ze ons een mail om mee te delen dat de technicus maandag de lijn aan komt sluiten, hebben ze blijkbaar een totaal verkeerd adres in het systeem staan. Grmbl.
 
Neee... your joking! Vinden jullie Evers niet leuk? Ik vind hun kei gezellig!Maar ja, ik loop dan ook al tegen de veertig ( ieuwwww wat eng om dat hardop te zeggen!!!! ) en hou van puber grapjes
tongue.gif


Ik ben ook bijna veertig, maar ik maak pubergrapjes het liefst zelf
tongue.gif
. Het is gewoon de kift dat hij overbetaald wordt voor iets wat ik beter kan. Sorry dat ik zo doorzeur, maar dit is wel het irritatiedraadje!

En Sacha, ik hoop dat die IJslandse wolk op tijd weg is, anders blijft ze nog langer ook !
 
Hoef mij gelukkig geen zorgen te maken over de stofwolk. Ze vliegt vanaf ons door naar Melbourne, kan ze nog 2,5 week haar broers daar gaan pesten!!!

Vandaag weer een zware dag, de zon schijnt dus geen excuus voor Go Bananas. Mijn pantry is ondersteboven gehaald, kon dus nadat ik de boodschappen had gedaan alles opnieuw inrichten. Vriendelijk gevraagd of ze haar medicijnen op haar kamer wilde zetten, want ik kwam ze tegen op de plank waar het snoep en de chips liggen. Reactie: het is geen vergif hoor.. Vervolgens klagen bij Dirk dat ik lastig ben. Heb mij even opgesloten in de laundry en een paar krachttermen gelanceerd. :x

Daarna kwam het commentaar op de kinderen. "Ze hebben nergens zin in". Ik heb ze de hele week overal mee naar toe gesleept om oma blij te maken en vandaag zijn ze moe. De meisjes zijn blij dat ze vandaag even niets moeten en willen graag in hun nachthempjes picknicken in hun eigen slaapkamer. Ze willen niet mee naar de speeltuin, willen niet knutselen (zijn knutselmoe) willen niet verven, willen helemaal niks... Maar gevraagd of ze de kinderen even gewoon hun eigen gang wil laten gaan en ze gewoon even wil laten spelen. Ze hebben vakantie tenslotte.

En de knaller van vandaag: Je gaat toch wel wassen vandaag???? Mijn nachthemd moet gewassen worden.... :whip:

IK WORD GEK!!!!!! :doorgedraaid:

Waarom zitten er hier geen krokodillen? Heb de hele tuin afgezocht en kan nergens meer een redback vinden of zelfs een gewone Blackhouse spider (zelfs die zijn voor haar op de vlucht geslagen) Geen kakkerlak of pissebed meer te bekennen. Waar is het ongedierte als je het nodig hebt????

Geef het op, heb zojuist besloten dat je best om 12 uur 's middags aan de Bundaburg Rum met cola mag....Veel rum, weinig cola B) :drink:
 
Knock yourself out! :dizzy: Proost! Je hebt gelijk.

Ze is een heks, daar slaan beesten ook voor op de vlucht. :grin:
Bekijk het van de leuke kant: jij mag straks blijven, zij mag terug naar Nederland. :evil:
 
Waarom zitten er hier geen krokodillen?
Heb zojuist besloten dat je best om 12 uur 's middags aan de Bundaburg Rum met cola mag....Veel rum, weinig cola B) :drink:


Stuur ze deze kant op...kan ik ze als aas gebruiken.
Een dikke roestige haak in haar reet hangend een meter boven het water met happy crocs eronder wachtend voor een perfecte jump.
Foto's $5 per stuk.................

Jack :evil:
 
Sterkte Sacha! Kan me zo goed voorstellen hoe super irritant dat is...

Nog even volghouden.... en misschien de tip van Skip opvolgen :wink:

Wel nee zo moeilijk is dat niet hoor :evil: :evil: gewoon een wandeling in de bush bush gaan maken en haar daar per ongelijk express kwijt raken :roll: :roll: :roll:

Is dat nu heel gemeen :evil:

Bennie
 
Wat zijn jullie heerlijk creatief!!!! Helaas staat Dirk tussen jullie idee en de uitvoering in (het blijft toch zijn moeder...) Maar ik vermaak mij prima met mijn enorme verbeeldingskracht!!!! Ga door, ga door....
 
schoonmoeders zijn dus ideale ongediertebestrijding... wat je ook kan doen is koop een halsband, een riem en volgens de laatste trend een regenjasje waarin je poepzakjes kan doen... en je bent de Bom!

pasopvoordehond.jpg
 
ooooooohhh sacha, wat kklinkt dat vreselijk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik heb gelukkig een schoonmoeder uit de duizend :up:

Ik wil zoooooooooooo niet in je plaats zijn nu :lol: ik zou echt helemaal gek worden :x

Volhouden zou ik zeggen en dat deze 2 weken héél snel voorbij mogen gaan!!!

trouwens al veel goeie tips gelezen van de andere forummers, maar ja, geen enkele echt uitvoerbare buiten geduldig afwachten tot je uit je lijden verlost wordt...........

sterkte!
 
Ben weer even de laundry ingedoken. Deze keer om heel hard te schaterlachen. Dank jullie wel!!!!

Update van het schoonmoeder front: Dirk heeft besloten dat het genoeg is en heeft haar gisterenavond verteld dat ze moet stoppen met het zeuren over haar medicijnen, ze staan nog altijd in de keuken (achter de magnetron, kunnen de kinderen er niet bij) en vanochtend dat ze moet stoppen met zeuren over het brood omdat ik speciaal voor haar een broodrooster heb gekocht.

Ik geloof dat ik ga winnen!!!!
Nog maar 8 nachtjes.....
 
Back
Top