LaStaVaZa Christoffel en Annemarie

Een behouden reis :plane: en dan....eindelijk thuis komen :beach: . Suc6!!!!
Grtz Mien
 
Lieve luitjes,

The time has come! ARRRRRRRRGGGGGGGHHHHHHHH!!!!! YEAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!! Eindelijk, tis zover, we wensen jullie een hele goeie reis 'Down Under'! Verdwijn aub niet van 't forum, zou het heel tof vinden om te lezen hoe jullie nieuwe leventje zal zijn! Keep in touch, sterkte met het afscheid morgen, huil, voel, beleef! Op naar life in OZ!!!1 Het ga jullie goed! lieve groetjes, Betty
 
WOOHOO!! Eindelijk, goede reis en laat wat van jullie horen
afro.gif
 
Wat een lieve reacties allemaal, we hebben er super veel zin in. En ja Betty, we zullen het zo intens mogelijk beleven, je hebt helemaal gelijk! Op naar Oz, ons thuis......
 
:plane:

Katten: check :up:
kaas: check :up:
eieren: check :up:

en oja, koffie staat klaar :)

hoop dat de reis meevalt en tot gauw!

:hi:
 
Hi, even een korte update na een zeer intensieve eerste week in Oz.

Allereerst de vlucht: duurde lang doordat we ruim een uur moesten cirkelen in Dubai (het regende daar....) en vervolgens 6 uur overstaptijd door een schemawijziging. Afijn, uiteindelijk natuurlijk goed aangekomen, auto opgehaald en naar ons appartement in Rockingham. Heerlijk compleet appartement, een straat van het strand, in de verte zien we de zee. Wat wil je nog meer?

Direct een heleboel geregeld: medicare ingeschreven, 2 nieuwe mobiele telefoons met nieuwe nummers (veel goedkoper natuurlijk dan de NL nummers), Oz rijbewijs aangevraagd. In info van de Government las ik namelijk dat je in WA 3 maanden hebt na VALIDATIE van je visum en wij hebben het visum vorig jaar juni al gevalideerd..... Direct geregeld dus en we hebben de pasjes zelfs al binnen. Dat opent trouwens ook deuren, je hoeft ineens niet meer steeds je paspoort te laten zien.... Ook 2 fietsen gekocht en al aardig wat gefietst, we blijven tenslotte voorlopig Nederlanders... :wink: . Ook hebben we vandaag onze nieuwe auto opgehaald, we zijn dus ongeveer compleet, nu lekker relaxen en van de omgeving, de mensen en het weer genieten.

Tussendoor vorige week ook gezellig gegeten met verschillende vrienden/familie/mede-forummers. Al met al een drukke, gezellige week, nu nog 'landen' hier. Onze katten gaan redelijk goed in quarantaine al waren ze vorige week ziek, beide aan de antibiotica. Ze zijn in isolatie geplaatst, apart van de andere dieren dus, binnen in de airco. Sindsdien gaat het ze vele malen beter, het is lekker schoon (in hun andere hok hebben we tijdens het eerste bezoek zeker zo'n 30 wormpjes opgeveegd, brrrrrr. Het quarantaine station verontschuldigde zich dat ze de rest van de tijd in isolatie moeten blijven, wij zijn er alleen maar heel blij om. Jammer genoeg hebben ze bezoekuren afgeschaft tijdens paasdagen dus nu is het even 10 dagen doorbijten zonder onze knuffels, de arme schatten..... Afijn, we komen er wel doorheen maar het is zeker niet leuk!

Deze week lekker rustig verder, wat terrasjes, wat fietsen, gezellig eten etc. We genieten ervan!

Groet,
Annemarie
 
Wat klinkt dat heerlijk!! En fijn dat je even een lijstje geeft wat we straks in de eerste dagen moeten gaan doen. :up:
Geniet er maar lekker van!!:wink:
 
Zo Annemarie, dat loopt als een trein bij jullie !!Het zal al een flink stuk rust geven als je de eerste belangrijke zaken hebt geregeld.
Ik kan me voorstellen dat het voor jullie katten een pittige reis is zo, maar ze boffen dat jullie ze lekker met je mee hebben genomen.Nog even doorbijten en dan kun je ze hopelijk snel ophalen :up: .



groetjes Chantal1
 
Gaat lekker allemaal :up:
We moeten maar eens wat afspreken als we terug zijn uit NL.

Goede keus trouwens; Holden :up:

BaMiBo
 
Goed om te horen allemaal. Vooral over de poezen hoor ik graag. We hebben er hier 4 1/2 dus alle info is welkom (4 van onszelf en een zwerver in de tuin)
 
Back
Top