Merry-go-round to & in OZ

afterbang

XPdite Sponsor 2021
D9B5CBAD-10F5-47B9-AC1D-C5468C46A91A.jpeg
De oude paddock. Even Lantana gemaaid. Links komt de nieuwe schuur volgend jaar ergens. Dit is de eerste voorbereiding. De Razorback is echt onmisbaar voor dit soort werk. Gaat overal dwars door of overheen.

Ergens komende maand komt de meneer met de graaf machine om er een vlakke building pad van te maken.

De Kookaburras komen altijd gelijk tevoorschijn als je gaat maaien. Plotseling zijn er allerlei grubs en kleine lizards voor het oprapen. Feestje voor de Kookaburras!

Hier zit er 1 op het stuur 😂

439689D4-EF32-41B3-82FE-A3778FB846C4.jpeg
 

afterbang

XPdite Sponsor 2021
Korte news flash. De graaf meneer is nog lekker aan het graven. Driveway is klaar, veggie patch klaar. Parking naast het huis is klaar. Shed site is een heel eind op weg. Nieuwe camp site boven aan ons block: nog te doen. En wat kleine klusjes her en der. Hele investering maar verandert ons leven aanzienlijk. Met minimale impact op de natuur hebben we maximale return.

Verder vandaag met Noosa Landcare aan de gang geweest. Dagje trainingen on the job. De gemeente geeft grants aan homeowners die een interessant block hebben. Kan 200 planten zijn. Of 2 man voor een dag die komen wieden en je dingen bijbrengen. Vorig jaar hebben we de 200 planten gedaan. Nu de 2 man. Was een ontzettend leerzame dag en we voelen ons iets minder alien tussen alle plantjes en planten. Conclusie van de jongens was ook dat het echt in goede staat is, en gewoon bijhouden en het en der wat nieuw terrein vrijmaken voor natives.

Fijn begin van de week!
 


OFX
Top