Wazi's LaStaVaZa

Tsja...
Sinds 2008 heel het huis verbouwd van nok tot kruipruimte in fasen... begint er nu een beetje op te lijken... Kosten? Niet naar vragen... Of we het "eruit halen"? Geen idee, zal de tijd leren.
En dan: Gezin, eigen zaak, vrijwilligerswerk, doorlopende verbouwing, emigratie.............. (en beetje slapen tussendoor)
Maja, Je wilt wat hè!

Wauw, jullie vinden nog tijd om te slapen :D. 'k Ben dan zo gek dat ik naast al die tijdrovers nog wat 'tijd voor mezelf' wil, dus aan m'n hobby wil werken (kleding ontwerpen en maken), maar om dat dan een beetje te kunnen verantwoorden is dat toch altijd voor de kids...:rolleyes:
 
Zowwww... we zijn weer "bizzie"... :rolleyes:

Na 3 maanden (bijna) volledige ontspanning zijn er de afgelopen week weer twee belangrijke stappen gezet. De EOI is ingediend en volgens het DIAC kunnen wij 80 punten noteren. Lekkerrrrrrrrrr....
En inmiddels is ook de state sponsorship voor SA aangevraagd...
Nu gaan we dus rustig afwachten of 1 van die ruim 850 plekken voor het beroep waar wij voor gaan voor ons is... :D
 
Zowwww... we zijn weer "bizzie"... :rolleyes:

Na 3 maanden (bijna) volledige ontspanning zijn er de afgelopen week weer twee belangrijke stappen gezet. De EOI is ingediend en volgens het DIAC kunnen wij 80 punten noteren. Lekkerrrrrrrrrr....
En inmiddels is ook de state sponsorship voor SA aangevraagd...
Nu gaan we dus rustig afwachten of 1 van die ruim 850 plekken voor het beroep waar wij voor gaan voor ons is... :D

Gaaf!!! Toi, toi, toi!!
 
En opeens gaat het dan toch weer sneller dan verwacht...

Terwijl wij op dit moment een beetje lamlendig aan de Côte d'Azur hangen aan het einde van onze vakantie blijkt State Sponsorship voor SA approved te zijn en is dus ook de invitation to apply for a visa binnen.

Droom en werkelijkheid liggen nu wel heel dicht bij elkaar.

Vertwijfeling, verwondering, vreugde en vooral veest... Ehm feest... maken zich nu van ons meester!

Gelukkig hadden wij net wat Franse wijntjes ingeslagen !! :-D
 
Gefeliciteerd zeg, en het kan inderdaad super snel gaan nu, kijk naar FOL. Voor je het weet, zitten jullie ook hier....;-). Geniet nog van jullie laatste dagen vakantie
 
Grinnik... Deze moeten we even delen...

Maak je de betaling voor de visumaanvraag aan DIAC in orde op de site wordt je binnen een minuut gebeld door de creditcard maatschappij... "of we weten dat er een significant bedrag van de card afgehaald dreigt te worden". Ja duh..... :)

Maar respect voor de maatschappij voor de dubbele check!
 
Weer even kort en krachtig: vorige week VOG aangevraagd, gisteren Passies over de vloer (43kub naar Adelaide... Slik!) en volgende week medicals.

En slaat de twijfel toe... In positieve zin... Maken we van de validatietrip een enkeltje of een retourtje? :)
 
Jajajajaaaaaaaaaaaa! Gisterochtend nietsvermoedend in de bus richting werk ff de mail checken... Even lichte paniek! Mailtje van DIAC dat de EOI uit het systeem is verwijderd... Slik... Nog niet helemaal wakker... Wat is dit? Waarom? Watskegebeurt?

Twee minuten later komt een tweede mail vanuit Brisbane en valt het kwartje... CONGRATULATIONS !!! VISA GRANT !!!

Een grote grijns op het gezicht, een klein juichmoment en vreemde blikken in de bus, meteen m'n lief geapp'd, die meteen terug belde... Ja hoor we mogen nu echt! En alsof het zo heeft moeten zijn... De initial entry date is door DIAC gesteld op de dag dat wij ons 7-jarig jubileum mogen vieren! Toeval bestaat niet. :)

De hele dag verder in een waas beleefd en 's avonds tijdens het zoveelste afscheidsconcert van Doe Maar helemaal los gegaan.

Nu nagenieten en plan de campagne maken...

Yeah mate! We're going down under!

 
Gefeliciteeeeeeerd!

Haha ik kan me voorstellen dat het even warm werd, toen je het bericht dat de EOI was verwijderd :D geniet ervan en bogmaals van harte.
 
Congratulations!!!!!!!
Wat er ook gebeurd.........it's in the pocket.
Geniet ervan en veel succes met alle voorbereidingen.

 
Gefeliciteerd!!! En ik hoop dat jullie extra genoten hebben van Doe Maar... Want dat zal je hier moeten missen wanneer ze weer een afscheidstoernee doen :)
 
Congrats, hahaha, die actie, visumaanvraag weg... (the infamous "oh no" second.....) Oh Visa Granted!!!

Nogmaal feli en feesten maar!!
 
Back
Top