LaStaVaZa Steve Annelies Anna Viktor

Bedoel je dat je complete koelbox erop kan blijven en je de laadvloer ophoog kan kantelen, of moet je toch wel wat eraf halen omdat anders het dak in de weg zit?
Koelkast kan erop blijven.
Past net. Ik moet nog steuntje maken om het open te houden als de box erop staat. En onder de lade komt nog een extra ‘uitschuifplank’ als werkblad. Het hele ladensysteem kan gewoon losgeschroefd worden van de bodemplank en links of rechts geplaatst worden. Achter de box kan een second battery staan.FED6E23B-F7EC-4864-8AA5-507F357A43D0.jpegA472471A-ADB9-4B7C-9E57-ECF6DEE40E8F.jpeg
 
Koelkast kan erop blijven.
Past net. Ik moet nog steuntje maken om het open te houden als de box erop staat. En onder de lade komt nog een extra ‘uitschuifplank’ als werkblad. Het hele ladensysteem kan gewoon losgeschroefd worden van de bodemplank en links of rechts geplaatst worden. Achter de box kan een second battery staan.

Dat is een interessante constructie. Volgende week komt mijn Jeep KL voor de deur en ik heb ook een reserveband onder de laadvloer. En dus ook het probleem met het installeren van dit soort campeer uitrusting. Maar dit geeft een goede indruk hoe e.e.a. werkt en dat het ook nog demontabel kan zijn. Iets om over na te denken in de wintermaanden :)
Je hebt zelfs nog plek aan de linkerzijde voor een uitschuifblad met een gaskookplaat.
 
zo even een update want het zijn weer spannende tijd. Yes...visa time 😵
Het wordt een longread.

We zijn hier op een 457 en vanaf 08 januari dit jaar zouden we het proces voor PR kunnen beginnen. Zouden...ja daar gaan we dan.
We hebben in mei vorig jaar al voorzichtig gepolst bij Queensland Health (Cairns), de sponsor van ons 457 voor Annelies, of ze bereid waren voor een 186 of 187 voor PR. Toen was het nog te vroeg maar in oktober vroeg de administratie zelf of het proces nog steeds door kon gaan. Maar dan kwam 8 januari en gebeurde er niets, ook niet na verschillende mails. Uiteindelijk via via belande het nieuws toch bij HR en toen, week geleden, kregen we erg ontmoedigende mails: erg onpersoonlijk maar vooral ook dat ze geen garantie konden geven en dat ze in the middle of een review proces waren van hun eigen visum policy. En dat het goed zou zijn dat Annelies in de meantime kon inschrijven op hun sollicitatie die openstond 🤬. We wezen hen vriendelijk op het feit dat Annelies wel een permanent contract had en kregen toen het lompe antwoord dat dat eigenlijk een administratieve fout was want iemand met een niet permanent visa zou geen permanent contract mogen hebben. Wel logisch maar het contract stond sowieso gekoppeld aan status van een visa. Het was regelrecht insult on injury. Bij aangeven dat we niet konden wachten op hun getalm en we zo verplicht zijn ook 'andere mogelijkheden te onderzoeken' kregen we een gesprek met HR en management. Vandaag.
Voorafgaand hadden we gesprek met onze immigration agent die ons het absurde van de hele situatie/communicatie bevestigde. Hoopgevend maar daarom niet beter.
Het gesprek met met QLD Health was natuurlijk erg gespannen maar de basis is/was: zij kunnen niet 100% garanderen dat Annelies gekozen wordt voor de vacature (voor in principe haar eigen job). QLD Health is namelijk verplicht een marktonderzoek te doen en moeten aantonen dat ze geen local/Australiër vinden. Dat wisten we al, dat was ook zo voor ons 457. Probleem is dat de mensen die bezig zijn met het visum niet de mensen zullen zijn die in het panel zitten die de sollicitanten beoordelen. Natuurlijk kan de vacature zoveel mogelijk gestuurd worden in de richting van de gewenste uitkomst maar omdat er geen 100% garantie is besloten ze dus eigenlijk om redelijk demotiverende onpersoonlijke emails terug te sturen. Terwijl een simpele zin als: 'we willen je heel graag houden en zullen alles in het werk stellen voor een gunstige uitkomst' een wereld van verschil zou maken. Nee, redelijk Australisch: er is een risico dus gaan we niets zeggen wat ons zuur kan opbreken. Cultuurverschil? Voor een organisatie waarin het woord Human voorkomt wel raar. Maar ik gok dat de term Resources belangrijker is.
In het gesprek vandaag gaven we deze frustratie duidelijk aan en hebben we ze gedwongen om uit te spreken wat de plannen zijn: het proces ingaan of niet. Het gebeurde, het antwoord was ja maar ging toch gepaard met alle mogelijke mitsen en maren.
Ondertussen zijn er wel 2 maanden verloren en hebben we aangegeven dat hoewel ons visum pas verloopt in November dit geen excuus kan zijn om het proces niet met urgentie te behandelen. De HR dame werkt 2 dagen per week.....Onaanvaardbaar voor ons als dat het proces zou vertragen. Want wij stappen als dit te lang duurt over op plan B: andere werkgever zoeken. En dan zadelen we hen op met een redelijk groot probleem: het is namelijk ontzettend moeilijk om een Kinder en Jeugdpsychiater te vinden en zeker eentje die regional hier wil werken. Of plan C: back to Belgium/NL en dat neemt voor een gezin met 2 tieners veel tijd in beslag en wij kunnen niet wachten op hun reorganisatie intern. Die dreiging leek wel te helpen want onze migration agent kreeg na ons vertrek meteen een telefoontje van HR.
Sowieso zal het tijd en geduld en nog frustratie kosten maar de krijtlijnen zijn gezet. De vacature moet minimaal 4 weken open staan, zijn er andere noemenswaardige kandidaten komt het of neer op een desktop review en eventueel een interview sessie met een onafhankelijk panel en dan kan QLD Health de 186 of 187 procedure starten. Van onze migration agent hebben we gehoord dat dat proces gezien alle personeelstekorten wel eens een snel proces van drietal weken kan zijn en onze aanvraag daaropvolgend ook snel kan verlopen.
Laten we hopen want dit is nog stresserende dan ons initiele 457 proces. Toen zou een afwijzing betekenen dat we gewoon in NL zouden blijven of nog een poging moesten wagen. Nu ben je hier uiteindelijk geraakt, heb je het prima naar je zin en zou je alsnog moeten verhuizen. Liever niet.
 
@SteveSW ik vind het rottig om te zeggen, maar dit is typisch QLD Health. Het klopt dat jouw vrouw als niet PR geen vast contract had mogen hebben, maar ze zijn zelf zo ongelooflijk knullig op de hoogte van regelgeving omtrent visa dat dit ook nooit had mogen gebeuren en dit wel uiteraard gecommuniceerd had moeten worden, je kunt nu toch ook meer niet terugkrabbelen als organisatie? Een bedrijf of instantie wat meedenkt met zijn personeel zeker niet, een overheidsorganisatie waar het HR beleid schandalig slecht geregeld is: je zou niet verwachten dat dit QLD Health is, en helaas zijn jullie er flink de dupe van. Het klopt dat ze het hele visa beoordelingsysteem en bestand op de kop aan het gooien zijn, ik zelf moest een paar weken terug ook alles opnieuw indienen, en ik kreeg uiteindelijk een mail dat ik uit het bestand vandaan ben omdat ik nu een PR ben. Je vrouw staat nu helaas wel echt op de backfoot, het is echt hopen dat er geen Australier of iemand met een PR solliciteert want anders wordt het wel heel lastig. En dat hele panel systeem is een drama. Ik snap niet dat ze daar mee werken. Dat panel brengt zoveel vertraging in het proces, alle 4 moeten ze een verslag schrijven, maar aangezien deze mensen allemaal een compleet andere functie bekleden kan dit soms 2-3 weken duren voordat de verslagen ingediend zijn, dan wordt dit gevet, wat weer een paar weken duurt. Voor je het weet ben je 6-8 weken verder wat bij mij ook het geval was, en bij in principe alle nieuwe collega's na mij ook. Drama.

Ikzelf ben nu ook weer eens de dupe overigens, ik ben zelf nu due voor een permanent position, waar ze verplicht binnen 4 weken moeten reageren. Ik kreeg 2 dagen voor sluitingsdatum en kort en nietszeggende email dat ze het aan het reorganiseren zijn (HSQ) en dat er nu even geen vaste contracten gegeven worden. Fijn!

Het is een janboel en HR technisch een enorme puinhoop!
 
Last edited:
Je vrouw staat nu helaas wel echt op de backfoot, het is echt hopen dat er geen Australier of iemand met een PR solliciteert want anders wordt het wel heel lastig. En dat hele panel systeem is een drama. Ik snap niet dat ze daar mee werken. Dat panel brengt zoveel vertraging in het proces, alle 4 moeten ze een verslag schrijven, maar aangezien deze mensen allemaal een compleet andere functie bekleden kan dit soms 2-3 weken duren voordat de verslagen ingediend zijn, dan wordt dit gevet, wat weer een paar weken duurt.
In theorie yes, in de praktijk zeggen ze zelf dat er erg weinig (Australische) k&j psychiaters zijn (5 in heel QLD) en al helemaal niemand die in regional areas wil werken. Dus we duimen dat nu met COVID het ook niemand in zijn hoofd haalt naar hier af te zakken. Van buiten Australië is er nu al helemaal geen kans. Buiten het verwijderd zijn van de steden is het vak voor de meesten in de regional areas te zwaar: veel meer ernstig trauma.
Annelies heeft laatst zelf in zo’n panel gezeten en verslagen waren klaar en gevet na 1 week. Het kan als ze willen....Ik begrijp waar het systeem vandaan komt maar snap inderdaad niet de manier waarop het overgebracht en gecommuniceerd wordt. Blijkbaar is er in het verleden in Cairns een arts aangenomen waarvan achteraf bleek dat ie geen medisch diploma had. De zwakste schakel is fuel voor een heel systeem voor de massa.
 
Dat panel systeem is heel normaal in de overheid. In Canberra is het standaard is alle overheids organisaties en alle organisaties die ook maar iets op overheid lijken, NGO's, professional bodies enz. En ja, het maakt het proces niet menselijker of sneller...

Succes daar, hoop dat je voor wat opschudding hebt gezorgd. Het is waarschijnlijk weer dat korte termijn denken. Ze lopen tegen een probleem aan, denken wanneer moet het uiterlijk opgelost zijn: November? Oh, dan schuif ik het nog even voor me uit ;)
 
In theorie yes, in de praktijk zeggen ze zelf dat er erg weinig (Australische) k&j psychiaters zijn (5 in heel QLD) en al helemaal niemand die in regional areas wil werken. Dus we duimen dat nu met COVID het ook niemand in zijn hoofd haalt naar hier af te zakken. Van buiten Australië is er nu al helemaal geen kans. Buiten het verwijderd zijn van de steden is het vak voor de meesten in de regional areas te zwaar: veel meer ernstig trauma.
Annelies heeft laatst zelf in zo’n panel gezeten en verslagen waren klaar en gevet na 1 week. Het kan als ze willen....Ik begrijp waar het systeem vandaan komt maar snap inderdaad niet de manier waarop het overgebracht en gecommuniceerd wordt. Blijkbaar is er in het verleden in Cairns een arts aangenomen waarvan achteraf bleek dat ie geen medisch diploma had. De zwakste schakel is fuel voor een heel systeem voor de massa.

Je vrouw is Medical Professional en zeer gespecialiseerd, dan zou je verwachten dat je jezelf toch iets 'menselijker' opstelt als organisatie zijnde. Zo te lezen is het niet makkelijk om geschikte kandidaten voor deze functie te vinden, en dan is enige leniency wel op zijn plaats lijkt me. Maar goed, ik weet zelf hoe QLD Health werkt en het is gewoon onbegrijpelijk voor veel werknemers.

Kijk, wij zijn the bottom of the food chain, en maken ons verder ook geen illussies. Waarschijnlijk ook de reden dat de panels er zo lang over doen om de rapporten in te dienen, niemand boeit het verder.

Wij zijn min of meer de enige mensen met de voetjes op de werkvloer die het "echte werk" doen in onze hele organisatie (HSQ) en voor de rest is de organisatie top heavy met veel te veel bureaucraten die elkaar in hun job houden met achterlijke regelgeving. Er wordt weleens vergeten wie het echte werk doet. Ze zijn bovenin aan het herstructureren (nieuwe executive director dus die moet wat op zijn CV zetten voor als hij over 2 jaar weer sollicteert op een baan in de prive sector) en dan is het gevolg dat er nu voor iedereen dat systeem voor de massa gevolgd wordt, niemand krijgt een permanent job nu terwijl ik daar gewoon recht op heb (als ik nu de union inschakel, wat ik genoodzaakt ben om te doen) dan moeten ze gehoor geven en wordt je alsnog permanent. Waarom zoveel moeite?

Ze vinden het vreemd dat er zoveel mensen gedemotiveerd rondlopen en dat er een enorm percentage op compo zit, vooral bij het ziekenhuis. Ik vond dat eerst ook vreemd maar begin het allemaal wel steeds beter te begrijpen. Onze werkplek is union vrij, en dat werkt voor iedereen prettig, nu zijn er al 2 mensen die hulp gaan zoeken bij de union en zal iedere beslissing van QLD health aangevochten worden met gedoe en onvrede tot gevolg. Dit is bij het ziekenhuis al jaren aan de gang helaas. Ze managen dit zo slecht, ze moeten zich kapot schamen.
 
Ze managen dit zo slecht, ze moeten zich kapot schamen.
Goh dat klinkt idd niet best en spijtig genoeg ook herkenbaar. Een bijna standaard reaktie als je er hier met iemand over praat: oh ja het is QLD Health. Erg jammer. Soort kip-ei verhaal: er wordt niet goed gezorgd voor personeel , veel mensen komen en gaan (ook de managers)!dus er wordt geen energie in gestoken, dus.... Het is ook eigen aan de regio maar dat kan enkel gestopt worden als er meer respect en voeling is met wat het bedrijf het bedrijf maakt, de mensen.
Onze agent heeft hen (en ons) nu ook duidelijk gemaakt hoe visa werkt. Toch wel essentieel als je intern die procedure wil reorganiseren.....Het is redelijk logisch: ze moeten idd een vacature plaatsen om aan home affairs aan te tonen dat ze gezocht hebben naar Australiërs of mensen met PR. Dat ze dan zeggen dat Annelies ook moet solliciteren op diezelfde vacature is absurd omdat zij geen Australiër is of PR heeft. Als er dan al mensen zijn die reageren kunnen ze die ook asn de kant schuiven met een goed excuses (houding past niet binnen de organisatie of zo).
maandag heeft de agent een vergadering met alle betrokkenen in QLD Health Cairns van Annelies afdeling. Hopelijk brengt dat de zaak definitief in beweging.
 
Goh dat klinkt idd niet best en spijtig genoeg ook herkenbaar. Een bijna standaard reaktie als je er hier met iemand over praat: oh ja het is QLD Health. Erg jammer. Soort kip-ei verhaal: er wordt niet goed gezorgd voor personeel , veel mensen komen en gaan (ook de managers)!dus er wordt geen energie in gestoken, dus.... Het is ook eigen aan de regio maar dat kan enkel gestopt worden als er meer respect en voeling is met wat het bedrijf het bedrijf maakt, de mensen.
Onze agent heeft hen (en ons) nu ook duidelijk gemaakt hoe visa werkt. Toch wel essentieel als je intern die procedure wil reorganiseren.....Het is redelijk logisch: ze moeten idd een vacature plaatsen om aan home affairs aan te tonen dat ze gezocht hebben naar Australiërs of mensen met PR. Dat ze dan zeggen dat Annelies ook moet solliciteren op diezelfde vacature is absurd omdat zij geen Australiër is of PR heeft. Als er dan al mensen zijn die reageren kunnen ze die ook asn de kant schuiven met een goed excuses (houding past niet binnen de organisatie of zo).
maandag heeft de agent een vergadering met alle betrokkenen in QLD Health Cairns van Annelies afdeling. Hopelijk brengt dat de zaak definitief in beweging.
Ik help je hopen dat het voeten in de aarde heeft en de zaak inderdaad positief in beweging brengt. Maar het zal waarschijnlijk hetzelfde werken als altijd. Je houdt goede hoop naar aanleiding van deze gesprekken, het gaat de bureaucratische molen in en wordt bekeken door 23 verschillende personen die allemaal moeten fiatteren, 1 persoon gaat weer volgens het oude incomplete boekje te werk en je bent weer helemaal terug bij af, hoe spijtig dat is. Laten we hopen dat het voor jullie wel een keer positief afloopt, want wij zijn ons geloof in deze organisatie helemaal kwijt.
 
Ok ik dacht ik schrijf een update als alles loopt maar zoals het er nu voor staat zou dat een iets te lang verhaal worden. Dus nu maar de hoofdstuk 12 of zo wetende dat er nog spannende hoofdstukken zullen volgen en dan heeft het tenminste een cliffhanger 😋, ook voor onszelf.
zoals eerder gezegd wou QLD health onze procedure pas starten als ze eerst intern hun algemene procedure voor meewerken aan PR op punt zouden hebben. Deze week raakte ons geduld finaal op omdat we geen bericht kregen en we voor onszelf eens een planning gingen opstellen voor plan B: verhuizen (binnen Oz), dus anders sponsor. Als ons visum in november afloopt en je gaat ervan uit dat nieuw contract 3 maand proef heeft en alle administratie, verhuis etcetera dan is onze deadline juni. Dit lieten we weten en we kregen mail terug van HR dame dat er die dag vergadering was maar helaas het PR dossier niet klaar was en als we dat allemaal een probleem vinden ze ons verzocht om het hogerop te gaan zoeken 🤬. Injury upon insult, we gingen eerder achteruit dan vooruit. Erg toevallig (of niet, het is een kleine wereld) kreeg Annelies van de recruiter die ons naar Aus had gehaald de vraag of ze geïnteresseerd was in mooie job aan de Goldcoast. Nota bene voor...QLD Health! Zelfde organisatie maar wel met andere HRafdeling. Plan B in motion dus. Extra ammunitie voor onze boze mail terug naar HR Cairns. Mijn werkgever kroop ook in de pen en gaf aan dat dit onprofessionele proces ook gevolgen kon hebben voor zijn bureau en als dit niet snel opgelost zou worden hij dit zou opnemen met MP Warren Entsch (federal member for Leichhardt in Cairns, voorvechter voor lokale jobs en vriendje van de baas). De move naar de politiek was ons ook door collega’s al aangeraden. Ook onze immi agent, die ondertussen van pure verbazing over dit proces van haar stoel was getuimeld, zou het opnemen met executives van ziekenhuis en Warren.
Gisteren kregen we uitnodiging van de baas (onze druk hielp iig) van Annelies baas voor een gesprek op 19 mei (weer 2 weken verloren wel). We weten dat zij in support is maar blijkbaar hangt alles vast bij hoofd van HR en zij beslissen. Die dame zou ook bij de meeting zijn (hoewel ze al aangaf dat ze die dag wel wat anders te doen had maar hierin werd tegengesproken door het secretariaat...yes alles te volgen in hun mailtrails...)
Enfin, of er is licht aan het eind van de tunnel de 19e of het licht gaat uit. En dan mogen ze in Cairns zoeken naar een nieuwe C&Y psychiatrist, iets wat hun de laatste 3 jaar nog nooit is gelukt, er zijn er ook maar 6 in de grote regio. Misschien iemand overseas...oh ja COVID...
Maar vandaag heeft Annelies gesprek met de mensen van Gold Coast zodat we een reële lead hebben voor plan B. We hadden aangegeven dat een gesprek geen zin zou hebben als ons niet meteen PR geboden kon worden, het gesprek is er dus dat zou iig al vooruitgang zijn.
We zitten wel niet te wachten om na 3 jaar weer eens opnieuw te beginnen. Cairns is erg leuk, we hebben nu wat contacten, kinderen zitten redelijk cruciaal in hun school curriculum, ik heb werk etcetera maar wat moet moet misschien.
Volgende aflevering: 19 mei 🥲
(@Tim911 dont say I told you so 😋. Wat een organisatie hè, pfffff)
 
(@Tim911 dont say I told you so 😋. Wat een organisatie hè, pfffff)

Laat ik vooropstellen dat ik absoluut niet graag I told you so zou zeggen in deze situatie, maar.... Ik werk nu zelf 2 jaar voor QLD Health en ik heb al heel wat vreemde dingen de revue zien passeren, en eigenlijk past dit bovenstaande verhaal precies in hetgeen ik zelf verneem vanuit mensen uit mijn directe omgeving en echtgenotes van collega's die elders voor QLD health werken. Uiteraard is jullie situatie uitermate complex, maar ze hebben zoveel red tape aangebracht (top heavy kantoor hierarchy moet elkaar toch in leven houden) dat het uitermate onwerkbaar is.

Het lijkt mij dat je er alles aan doet om een specialist in een regional town te houden, en ik denk dat dat ook de intentie is maar doordat er door zoveel hoepeltjes gesprongen moet worden is het eigenlijk onmogelijk. Wat ik wel weet is dat de nieuwe Director General (John Wakefield) enorm aan het snijden is in de (top heavy) organisatie en er bijvoorbeeld al 5 director roles gesaneerd zijn. Wat ik elke keer teruglees in zijn betoog is verminderen van red tape. Kan het een idee zijn om die knakker ook te informeren over deze situatie? Wellicht kan dit de zaak wat versnellen, helemaal als bepaalde politieke figuren ook geinvesteerd in de situatie raken.

Ikzelf ben ook flink druk op de ketel aan het zetten, in alle regelgeving staat dat ik recht heb op een vast contract, en voldoe ook aan alle criteria. Maar werd min of meer genegeerd. Dus heb een arbeidsrecht advocaat alle documentatie gestuurd welke het bestudeerd heeft en een brief ingestuurd heeft naar HR. 2 weken later lag er 'opeens' een aanvraag tot Permanent Employee voor mij klaar en de hoofd HR functionaris ziet er persoonlijk op toe dat dit allemaal in orde komt.... Zo jammer allemaal..

En ja GC, enige voordelen tov Cairns is het klimaat, werkgelegenheid en vlakbij Brissie. Ik denk dat je in Cairns wel prettiger woont.
 
Last edited:
Laat ik vooropstellen dat ik absoluut niet graag I told you so zou zeggen in deze situatie, maar.... Ik werk nu zelf 2 jaar voor QLD Health en ik heb al heel wat vreemde dingen de revue zien passeren, en eigenlijk past dit bovenstaande verhaal precies in hetgeen ik zelf verneem vanuit mensen uit mijn directe omgeving en echtgenotes van collega's die elders voor QLD health werken. Uiteraard is jullie situatie uitermate complex, maar ze hebben zoveel red tape aangebracht (top heavy kantoor hierarchy moet elkaar toch in leven houden) dat het uitermate onwerkbaar is.

Het lijkt mij dat je er alles aan doet om een specialist in een regional town te houden, en ik denk dat dat ook de intentie is maar doordat er door zoveel hoepeltjes gesprongen moet worden is het eigenlijk onmogelijk. Wat ik wel weet is dat de nieuwe Director General (John Wakefield) enorm aan het snijden is in de (top heavy) organisatie en er bijvoorbeeld al 5 director roles gesaneerd zijn. Wat ik elke keer teruglees in zijn betoog is verminderen van red tape. Kan het een idee zijn om die knakker ook te informeren over deze situatie? Wellicht kan dit de zaak wat versnellen, helemaal als bepaalde politieke figuren ook geinvesteerd in de situatie raken.

Ikzelf ben ook flink druk op de ketel aan het zetten, in alle regelgeving staat dat ik recht heb op een vast contract, en voldoe ook aan alle criteria. Maar werd min of meer genegeerd. Dus heb een arbeidsrecht advocaat alle documentatie gestuurd welke het bestudeerd heeft en een brief ingestuurd heeft naar HR. 2 weken later lag er 'opeens' een aanvraag tot Permanent Employee voor mij klaar en de hoofd HR functionaris ziet er persoonlijk op toe dat dit allemaal in orde komt.... Zo jammer allemaal..

En ja GC, enige voordelen tov Cairns is het klimaat, werkgelegenheid en vlakbij Brissie. Ik denk dat je in Cairns wel prettiger woont.
Enige voordelen… het zijn wel een aantal zaken die bovenin Maslow’s hierarchy of needs staan he. Het hebben van inkomen, het gevoel van veiligheid en het serieus genomen worden zit wel in de belangrijkste lagen. Daarbij, GC hinterland is best leuk wonen hoor, zonder de humidity.
 
Alvast geen goed teken ook uit GC: die man zou om 1pm bellen.....nope. Ook geen bericht.
GC ligt nog altijd in Qld, dat is duidelijk 🥲. En oh ja het is ook QLD health dus geen verbazing g jammer genoeg (?). Alvast een -1 (tov -10 voor Cairns ondertussen, dat dan weer wel).
Nu ja Cairns kan nog altijd komen met een homerun 😎
 
Last edited:
Enige voordelen… het zijn wel een aantal zaken die bovenin Maslow’s hierarchy of needs staan he. Het hebben van inkomen, het gevoel van veiligheid en het serieus genomen worden zit wel in de belangrijkste lagen. Daarbij, GC hinterland is best leuk wonen hoor, zonder de humidity.

Gevoel van veiligheid in GC? misschien in hinterland maar GC heeft meer serieuze crime dan Cairns.
 
Gevoel van veiligheid in GC? misschien in hinterland maar GC heeft meer serieuze crime dan Cairns.
Niet die veiligheid. Lees even een stukje over Maslow :) Het gaat om veiligheid als in zekerheid, geborgenheid etc. En laat dat stukje nou net niet aanwezig zijn in het verhaal van @Tim911
 
Niet die veiligheid. Lees even een stukje over Maslow :) Het gaat om veiligheid als in zekerheid, geborgenheid etc. En laat dat stukje nou net niet aanwezig zijn in het verhaal van @Tim911
Ik hoop van harte dat @SteveSW en gezin die veiligheid en geborgenheid vind, zij het in Cairns of in GC. En ja, misschien is de HR afdeling van region SEQ doortastender, laten we het hopen. Ik werk overigens zelf voor HSQ en de HR dept zit in Brisbane, ben in dienst van state government. Volgens mij moet Annelies in dienst zijn bij district, dus daar ligt wel een wezenlijk verschil en misschien ligt er een groot verschil in hoe men dingen aanpakt, we gaan het zien!
 
Niet die veiligheid. Lees even een stukje over Maslow :) Het gaat om veiligheid als in zekerheid, geborgenheid etc. En laat dat stukje nou net niet aanwezig zijn in het verhaal van @Tim911

Enige voorbeelden moest enkele voorbeelden zijn. Verder dan dat kan ik niet oordelen want heb nooit in GC gewoond.
 
Alvast geen goed teken ook uit GC: die man zou om 1pm bellen.....nope. Ook geen bericht.
GC ligt nog altijd in Qld, dat is duidelijk
Miss Bang is hier ook weer in de sollicitatie molen gestapt, en man o man wat zijn het hier een stelletje klungels.
Geen enkele toko komt zijn afspraken na. Geen telefoon, mail of andere feedback op de tijdstippen dat men zegt dat het gaat gebeuren, dat is de standaard. Dus in die zin verbaasd het me niet (meer). Maar onze situatie is uiteraard makkelijker aangezien het maar gewoon werk is, en niets te maken heeft met een visum, kan me niet voorstellen hoe stressvol het voor jullie moet zijn...

Als je in een Private Hospital aan de gang wilt, moet je dan je eigen maatschap hebben? Of kun je echt in dienst zijn van het hospital. Want QLD Health klinkt niet echt gezond... (no pun intended) Dus wellicht private een optie?
 
Last edited:
Miss Bang is hier ook weer in de sollicitatie molen gestapt, en man o man wat zijn het hier een stelletje klungels.
Geen enkele toko komt zijn afspraken na. Geen telefoon, mail of andere feedback op de tijdstippen dat met zegt dat het gaat gebeuren is de standaard. Dus in die zin verbaasd het me niets. Maar onze situatie is makkelijker, kan me niet voorstellen hoe stressvol het voor jullie moet zijn...

Als je in een Private Hospital aan de gang wilt, moet je dan je eigen maatschap hebben? Of kun je echt in dienst zijn van het hospital. Want QLD Health klinkt niet echt gezond... (no pun intended) Dus wellicht private een optie?
Nee hoor. In Private hospitals ben je in principe gewoon in loondienst. En dan kan je eventueel een percentage regeling nemen. Pas als je director wordt krijg je te maken met maatschap gedoe.
Wel een dingetje, in de private sector moet je wel een full license hebben, want registrars bestaan niet in de private sector.
 


OFX
Back
Top