[quote author=San_der link=topic=8096.msg117433#msg117433 date=1210119636]
Heeft iemand hier een recept voor Filet Americain?
[/quote]
Hoi San_der, volgens mij is er ergens in het begin van dit draadje over filet américain e.e.a. geplaatst. Maar here you go:
Ingredients
* 1/2 pound (225g) of quality beef (filet mignon) with all connective tissue removed.
* One egg yolk.
* One Teaspoon Worcestershire or Soy sauce.
* One Tablespoon whole grain mustard.
* 1-3 drops of hot pepper sauce, as desired.
* 2 Tablespoons of chopped onions.
* Salt and fresh ground pepper to taste.
Procedure
1. Finely chop the beef, or run twice through a meat grinder with 1/4 inch (0.75cm) plate.
2. Mix all the ingredients loosely and spread on bread slices (Rye, Pumpernickel, etc.) to make open-faced sandwiches. The steak tartare may also be served on buttered toast. Serve on chilled plates with a favorite beverage.
Handiger is misschien om de slager het te laten mincen. Koop daarvoor een goeie kwaliteit biefstuk. Lekkuurrrr!
Heeft iemand hier een recept voor Filet Americain?
[/quote]
Hoi San_der, volgens mij is er ergens in het begin van dit draadje over filet américain e.e.a. geplaatst. Maar here you go:
Ingredients
* 1/2 pound (225g) of quality beef (filet mignon) with all connective tissue removed.
* One egg yolk.
* One Teaspoon Worcestershire or Soy sauce.
* One Tablespoon whole grain mustard.
* 1-3 drops of hot pepper sauce, as desired.
* 2 Tablespoons of chopped onions.
* Salt and fresh ground pepper to taste.
Procedure
1. Finely chop the beef, or run twice through a meat grinder with 1/4 inch (0.75cm) plate.
2. Mix all the ingredients loosely and spread on bread slices (Rye, Pumpernickel, etc.) to make open-faced sandwiches. The steak tartare may also be served on buttered toast. Serve on chilled plates with a favorite beverage.
Handiger is misschien om de slager het te laten mincen. Koop daarvoor een goeie kwaliteit biefstuk. Lekkuurrrr!