Australie begint campagne om immigranten te werven

Goed punt Lin! Als je je visum al hebt dan ben je tenslotte al "binnen" ben benieuwd hoe dat dan gaat....de campagne is er (als ik het zo een beetje lees) om meer "geschoolde" hetzij academisch, hetzij op trades gebied mensen binnen te halen. Of is het meer een (Australische) banenbeurs?

Groetjes
Syl
 
[quote author=Lin link=topic=2309.msg28735#msg28735 date=1127373558]
Maar toch vraag ik me af of dat de bedoeling is? Wel al visum nog geen job... Heb je erbij gezet bij de aanvraag dat je al in het bezit bent van het visum?

Groetjes Lin
[/quote]

Hi Lin,

Bij de eerste aanvraag had ik het er niet bij gezegd en daar heb ik dus ook geen uitnodiging op gekregen, alleen maar de nieuwsletter van augustus. Een paar dagen geleden opnieuw de aanvraag gedaan en nu wel erbij gezet dat wij het visum al hebben en zelfs reeds in het bezit zijn van een huis aldaar. Prompt 2 dagen later de uitnodiging in de digitale bus..... Dus wie weet is het inderdaad wel meer een soort van "banenmarkt". Ik heb wel begrepen dat er maar zeer weinig IT specialists staan maar wie weet.... wie niet waagt wie niet wint, er hoeft er maar 1-tje tussen te zitten die met mij in zee wil!

Hans
 
[quote author=Lin link=topic=2309.msg28735#msg28735 date=1127373558]
Maar toch vraag ik me af of dat de bedoeling is? Wel al visum nog geen job... Heb je erbij gezet bij de aanvraag dat je al in het bezit bent van het visum?
Groetjes Lin
[/quote]
Beetje zelfde verhaal als van Hans
Ik heb zowel bij mij als bij vanessa elke keer er heel duidelijk bij gezet dat wij al heel ver zijn met de visum aanvraag en dat we stiekem al mogen verwachten dat we die krijgen in November en bijde keren netjes de uitnodiging binnen 3-4 dagen.   
 
Ok :up: Hartstikke goed, wij hebben nu wederom aangemeld. Ben benieuwd of we nu wel wat horen. Ik heb er geen extra info bij gezet overigens....
 
Hi Hans

Aha, jullie status als permanent resident maakt het voor een employer natuurlijk ook wel aantrekkelijk omdat ze zich niet met de papier rompslomp die emigratie heet :) hoeven te bemoeien.

Good luck in ieder geval vanuit een sunny (waaaaaar is de regen???) Brisbane
Syl
 
Ook wij hebben ons op 3 september aangemeld maar nog geen reactie ontvangen. Hoelang hebben degene die wel een reactie hebben ontvangen hierop gewacht? Is het zinvol om ons opnieuw aan te melden?

Groeten, Arwen
 
Hmmmm, wij hadden voor onze aanvragen ook erbij gezet dat we binnen een maand of 2 ons visum verwachten, Ook gemeld dat ik (Peter) door ACS als IT-Manager beoordeeld ben. Maar dat heeft tot op heden inderdaad niet willen baten. Nog steeds geen uitnodiging(en) ontvangen.

Weliswaar hebben ook wij het idee dat het toch meer een soort banenmarkt is, met niet teveel aandacht voor IT. Eenmaal in Australie zijn er ook genoeg recruitmentburo´s e.d. die je kunnen (en willen, want daar verdienen ze aan) helpen om aan geschikt werk te komen..

Misschien het opnieuw inschrijven toch ook nog maar eens proberen.

M.vr.gr.

Perthpete.
 
Nee joh maakt echt niet uit of je er al mee bezig bent van het aanvragen of dat je al een visum hebt. Ze maken gewoon een selectie. Ze zoeken van bepaalde groepen een aantal genodigden uit.
 
Weet iemand al wat het programma is van die dagen. of is het enkel standjes van bedrijven?

gr lipje
 
Heb mij afgelopen donderdag opnieuw aangemeld en had(onverwacht) binnen twee dagen een uitnodiging binnen!!
 
Back
Top